Új cikkek

Cikkek

és a te naplód

Lezárás - fizikai és lelki szinten

A lezárása valaminek olyan, mint a főzés. Ha elkészült az étel, elzárjuk a lángot. Nem adunk több energiát az ételnek. Nem akarjuk túlfőzni és a serpenyőről vakarni az odasült részeket.  Nem adunk több energiát a fájdalomnak, a helyzetnek, annak a gondolatnak, ami végig ott motoszkál a fejünkben.

  •  A lezárás gondolati átcsoportosítás.
  •  Szelektálás.
  •  Tisztítás.
  •  A lezárás hit.  Bizalom.
  •  A félelem átlényegülése.

Tanulom, hogy teremtő vagyok

A negatív gondolatokat elűzöm, mert minden, amit szeretnék az pozitív. Tisztában vagyok vele, hogy minden végtelen…Még rengeteg ember van a földön, akit nem ismertem meg, rengeteg étel, amit nem ettem meg, rengeteg zene, amit nem hallottam még, rengeteg hely, amit nem láttam még, rengeteg tudás, amit nem tudok még, rengeteg pénz, amit nem vonzottam be, még rengeteg érzés, amit nem éltem meg, rengeteg ölelés, amit nem öleltem még el…

Mikor volt a fordulat az életemben?

Az utóbbi időszakban kezdtem érezni, hogy ismét nagy vízválasztó következik az életemben. Biztosan tudjátok miről beszélek! Amolyan “lezárul a régi” -történet. Emlékeszem gyerekkoromban mindig megijedtem az ilyen típusú változásoktól, mert a gyermeknek a megszokott, a kiszámítható ad érzelmi biztonságot. Hogy lesz az új? Tudom-e majd jól érezni magam benne? Ott lesz-e majd minden, amit megszoktam, szerettem eddig? És egyáltalán, mi van, ha nem tetszik az új? 

Freedom Of Speech Concept Showing Group Of Young People With Mouths Covered With Tape

Irányítasz, vagy irányítva vagy?

A világ most forrong. Új látomás akar születni, de még nem hagyjuk… Túl sok az aggodalom, a félelem, ami a szívek haladását lassítja… Minden azért van, hogy félj… És amíg Te erre figyelsz, addig az elméd nyitott olyan erők felé, amelyek különféle programokat tesznek bele, hogy az aggodalmaid mélyüljenek, félelmeid még erősebbé váljanak. Ezáltal hagyod, hogy irányítsanak. Téged, aki soha nem engednéd! Tudatosan nem! Mégis manipulálva vagy, mert nem figyelsz. Nem váltál még tudatos figyelővé…Segítek Neked…

 

Találkoztam az Isteni avatárral

 2010 februárjában újra útnak indultunk Puttapartyba. 1,5 éves gyakorlás után úgy éreztük felkészültünk arra, hogy Mennyei Atyánk színe és majd 50.000 ember előtt végre bemutathassuk a magyar kórus munkáját, hogy felzenghessenek a magyar dalok Swami mandírjában. Csak bízni tudtunk benne, hogy ezt Swami is így látja. Megérkezésünk után szinte azonnal kértünk próbatermet és gyakoroltunk. Külön tartottam próbát minden nap a kórusnak és a zenekarnak is, hiszen fontosnak tartottuk, hogy élő zenével adjuk elő az énekeket…

Kislány, akiből nagy Ember lesz!

EZT EL KELL MONDANOM! 😃 😃 😃
Nemrég járt nálam a rendelőben egy cuki kislány. Az édesanyja hozta, mert szófogadatlan és hisztis.
Már az 5,5 éves korú kis Lény megjelenése is hihetetlen volt: mint egy igazi úrinő, úgy lépett be az ajtón és közölte velem, hogy ő nem szeretne a rendes székre ülni, ahova mások, hanem arra a kis fellépőre, amin a vizsgáló ágyra lépnek fel az emberek. Persze beleegyeztem. De ahogy leült!! Atyaéééggg!!! 😃

A félelem a vesében lakik

A kínai orvoslás tanításai szerint a vesékben rejlik az ember esszenciális életenergiája, az életünk forrása. Alapját születésünktől fogva kapjuk a fogantatás pillanatában, de megfelelő életmóddal mi is erősíthetjük magunkban.
 
A félelem gyengíti a vese energiáit. Mivel hatással van a fejlődésünkre és arra, hogy meddig élünk, vigyáznunk kell az érzelmeinkre. 
Ha félünk, nem fogjuk megóvni magunkat. Sőt! Ellenkezőleg! Legyengítjük a vesénket, az immunrendszerünket és lebénítjuk magunkat érzelmi szinten is.

Szakrális napló

Work from home, distance learning, surfing Internet in morning after waking up
Írd meg a saját könyvedet!
Tudd meg, jó úton haladsz-e az életedben!

Most Te vagy soron! A segítségemmel írd meg a saját sztorid! Egy digitális napló segítségével segítek neked, hogy megalkosd a saját életed történetét! Minden, amit érzel, a fejlődésed mind egy naplóban! Ebben dolgozol majd, ahogy haladsz át az anyagokon. Hallgasd az előadásokat a hang- és videotárból, majd dolgozd ki a témákat! Írd meg a saját értékeid, céljaid, mik a hiedelmeid, a te életedben mi a vezető erő, hogy tudod felépíteni a vízióidat, ki vagy te, milyennek képzeled az életed? Ezek és más hasonló kérdések várnak Téged, ha belevágsz. Válj a saját életed alkotójává! Ha kitartasz, elkészítheted a saját életed bibliáját. Benne lesz minden, amiben fejlődni akarsz még és minden, ami erőt ad mindehhez.

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt