Blog cikk olvasása

Tavasz végi (n)Agytakarítás

Ahogy megváltoznak a fények, ahogy minden elkezd kirügyezni és a föld újra termékennyé válik, úgy vesszük észre magunkon is, hogy ébredezünk, kibújunk a téli,

Picture of 'Dr. Márkus Barbara

'Dr. Márkus Barbara

Szakrális Tér Közösségi vezetője, léleképítő, spirituális vezető

 Ahogy megváltoznak a fények, ahogy minden elkezd kirügyezni és a föld újra termékennyé válik, úgy vesszük észre magunkon is, hogy ébredezünk, kibújunk a téli, lassabb önmagunkból. Minden felpezsdül, felhangosodik, megújulni vágyik így aktuálissá válik egy frissítő nagytakarítás!

Frissebb ételeket kívánunk, frissebb gondolatok után kutatunk magunkban. Nekiállunk a tavaszi nagytakarításnak.

Először felmérjük a terepet, hogy milyen a termőföldünk, a lakhelyünk, az elménk, a lelkünk.

Vannak-e benne rég eltemetett, megkeményedett részek? Vannak-e poros, elfeledett tartalmak? Vannak-e elhanyagolt területek, átalakulni vágyók vagy épp friss hajtások, sok öntözést kívánó rügyek, tiszta, fényes, ragyogó részek?

A természet, az univerzum ilyenkor friss erőkkel lát el minket, hogy szembe tudjunk nézni a jelen helyzettel, erőt ahhoz, hogy folytassuk utunkat vagy, ha szükséges, változtassunk.

Könnyítheted szervezetedet tisztítókúrával, megszabadítva az elraktározott salakanyagoktól, felhalmozódott toxinoktól. Egyszóval takaríts egy nagyot! Erre reagálva, ahogy közérzeted javul, könnyebbnek érzed magad, egyszerűbb elengedni a nehéz, lehúzó gondolatokat is. Tested, elméd és lelked is rugalmasabbá válik.

Segítened kell magadnak a régi elengedéséhez, hogy képes legyél a friss csodák befogadására.

Mert persze mindennek megvan a maga ritmusa, hullámzása, ismerjük az öntisztulás folyamatát is, hogy az idő lassan begyógyítja a sebeket. Mégis néha mélyre kell ásni, fel kell törni a felső megkeményedett rétegeket, meg kell forgatni a földet, hogy elvethessük az új magvakat.

Ne félj összekoszolni magadat, ha kell, ne riasszon, hogy poros vagy fáj vagy elnehezült, esetleg nagyon kemény ez a “nAgytakarítás”. De állj készen a megtisztításra is, ha eljött az ideje.

A kosz után a tisztaság jön.

A légzés is beszívásból és kifújásból áll.

Akárcsak az élet és halál örökös hullámzása; a fent és lent, tele és üres, a csend és a zaj.

Segítsd a lélegzést, a hullámzást, hogy beérkezhessen az új és menjen, aminek már nincs helye. Kerülj újra közelebb a belső csendedhez, a belső iránytűdhöz, gördítsd el az akadályokat a tápláló áramlás útjából.

Ebben segít Neked a Tudástárban fellelhető anyagok sora is. Itt tudsz csatlakozni a tudástárhoz is.

Napi 5 perc, ami megváltoztathatja az életedet

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy kellő erőt és motivációt kapj a változáshoz!

[wzx_sapi_form]

Szakrális Tér Közösség blogja

Bejegyzések spirituális, egészség és egyéb témákban.

Termékek
Tudástár anyagai + oldalak
Cikkek