Építsd fel, amire születtél

Az elméd erejével légy a saját életed teremtője, váltsd valóra a vágyaid és az életfeladatod.

Építsd fel, amire születtél

Az elméd erejével légy a saját életed teremtője, váltsd valóra a vágyaid és az életfeladatod.

Régóta dolgozol magadon, de mégsem lépsz előre?

Gyakran úgy érezheted, hogy az életed egy mókuskerék. Folyamatosan dolgozol, próbálkozol, tanulsz, de nem kerülsz közelebb a céljaidhoz. Mintha egy nagy súly tartana vissza, ami miatt már évek óta nem tudsz előrébb lépni. Ott van ez az akadály a magánéletedben, karrieredben, a fejlődésedben és az egészségedre is rányomja bélyegét.

Ha így érzed, jó hírem van, mert a megoldás ott van, ahol az akadály is: a saját elmédben.

Törj ki a saját börtönödből és szabadítsd fel az életed

Könnyedén elérheted, hogy irányításod alatt tartsd az életed. Hogy mindig tudd, mit kell tenned és mi, miért történik veled. Ez az élmény annyit ad, mintha kiengednéd a kéziféket és olyan kihívásokat küzdesz le, amik már évek óta tornyosulnak előtted. Rendben lesznek a gondolataid és kitérők, felesleges kanyarok helyett, nyílegyenesen haladsz a céljaid felé.

Magyarország legátfogóbb eszköztárát kapod, ami minden élethelyzetre megoldást nyújt

Gyors, ideiglenes megoldások helyett olyan tudást kapsz, ami univerzális és az életed minden területén segít majd. Ráadásul ezek a témák egyesével ki is vannak fejtve, így készen megkapod, amit csak alkalmaznod kell és élvezni az eredményét.

Kapcsolatok

A családi és baráti kapcsolataid és párkapcsolatod egyenesbe jön. A feszültségek megszűnnek. Jobban megismered magad és a körülötted élőket. Így lesz nyugodtabb és boldogabb az életed.

Egészség

Ha képes vagy letenni a terheid, egészségügyi problémáid is megszűnnek. Ha egy ideje úgy érzed csak árnyékod vagy régi önmagadnak, itt az idő, hogy változtass és visszakapd egészséged. Használd a módszereimmel az elméd erejét, hogy visszaállítsd az egészséged.

Karrier

Ott van a fejedben a cél, amit el szeretnél érni? Egy előléptetés, jobb munkahely, vagy egy sikeres vállalkozás. Most megkapod az eszközöket, amivel bármelyiket elérheted.

Tőlem megkapod,
ami eddig hiányzott

‘Dr. Márkus Barbara vagyok, léleképítő, spirituális vezető.

30 éve kutatom és használom, 15 éve oktatom az elme erejét és lehetőségeit. A spirituális, lelki területeket ötvözöm az alternatív gyógymódokkal és az emberi test ismeretével. Az oktatások során pszichológiai és pedagógiai tudásomat is felhasználva érthetően, gyakorlatiasan adom át az ismereteket.

A technikák nekem is nap, mint nap segítenek az élet legkülönfélébb területein. 150 fős magyar kórust vezényelve Indiában, vagy polgármester helyettes jelöltként és akkor is, amikor otthon háziasszonyként teremtem meg az egészséges élet alapjait a szeretteimnek.

Végigjártam az utat helyetted és átadom 30 év minden tapasztalatát

Több halálos betegségből gyógyultam fel önerőmből, nehéz anyagi helyzetből emelkedtem fel és ma egy jól működő vállalkozást vezetek, ahol embereknek segítek abban, hogy mindezt megértsék és elsajátítsák a sikerhez, boldogsághoz, bőséghez, egészséghez vezető utat.

3-szor voltam a klinikai halálban, ahonnan rengeteg anyagon túli megtapasztalással és az emberi életre vonatkozó még bölcsebb rálátással tértem vissza. Megértettem a tudat, az elme és az ego működését, hogy ezeket hogyan állíthatjuk az életünk szolgálatába.

Több könyvem jelent meg ebben a témában, Magyarország-szerte tartok kurzusokat és előadásaimon online hallgatóim több országból is jelen vannak. Tanítványaim között találhatunk nyitott gondolkodású klinikai orvosokat, coachokat, terapeutákat, vállalkozókat, akik több száz főt alkalmazó cégek tulajdonosai.

Számodra is elérhetővé válik a tudás, ami már több ezer embernek segített

Mi vár a tudástárban?

  • 150+ előadás anyaga, ami az élet minden területén segítséget nyújt
  • a következő év során minimum 45 vadonatúj leckét
  • Főnix évtervező Mesterkurzus
  • Kvantum fejlesztő csomag
  • Kvantumpszichológia és emberi játszmák mesterkurzus
  • Kollektív tudatról és a DNS-ről szóló előadások
  • 4 részes Spirituális Intelligencia Mesterkurzus
  • Hozzáférés a zárt Facebook csoportunk támogató közösségéhez

Azonnali segítség...

A tudástár úgy van felépítve, hogy ha egy aktuális problémával nézel szembe, rögtön lényegre törő válaszokat kapj. Legyen szó magánéleti válságról, elakadt karrierről, vagy egészségügy gondokról, a csatlakozás után máris megtalálod a megoldáshoz szükséges anyagokat.

...és mély tudás

Ugyanakkor hozzáférsz olyan mesterkurzusokhoz, amikben egy-egy területben teljesen elmélyedünk és, ahogy a címe is mutatja, mesteri tudást szerezhetsz. Ezekkel a tudásodat bőven az átlag fölé emelheted és kamatoztathatod a hétköznapjaidban.

Megkapod az alapokat, amikre egy jobb életet építhetsz

„Ne halat adj az éhezőnek, mert azzal csak egyszer lakik jól. Adj neki hálót, tanítsd meg halászni, és akkor egész életében meglesz a betevője.”

Az a mindset, az a látásmód, amit kapsz pontosan ilyen. Könnyen megoldhatod vele az aktuális elakadásod, kihívásod, de ennél sokkal többet kapsz. A videókon keresztül elsajátíthatsz egy gondolkodási módot, ami mindig “kéznél lesz” és alkalmazni tudod, bármit hozzon eléd az élet.

Kincset érő közösség tagja leszel

Képzeld csak el, milyen jó lesz több 100 olyan ember közé tartozni, akik ugyanúgy pozitívan gondolkoznak, találkoztak és megbírkóztak már olyan kihívásokkal, amikkel Te is küzdesz és első kézből tudják átadni tapasztalataikat a közös Facebook csoportban és a zártkörű eseményeinken. Nagyon gyakran életre szóló emberi kapcsolatok, barátságok is születnek.

Személyesen garantálom,
hogy megtalálod a válaszokat

Ahogy mondtam, többet akarok adni neked, mint mások. Bár a 150 különböző témájú videó között biztosan ott van a terület, ami téged érdekel, én biztos akarok lenni abban, hogy jó úton jársz. Ezért minden hónapban személyesen válaszolom meg a kérdéseid és adok személyre szabott, részletes útmutatást a Te egyedi kihívásaidra a kérdezz-felelekben.

Hallgasd meg aktív tagjaink visszajelzéseit,
akik már megtapasztalták a változást

Leszel Te, aki a következő sikertörténetet írja?

Nagyon hálás vagyok, megértettem, az elmém szerepét a lélekfejlődésemben és természetesen akkor találkoztam mindezzel, amikor a legnagyobb szükségem volt rá. Megfogadtam, hogy soha többet nem engedem meg az egomnak, hogy meghackelje a lélek munkáját és nem fogok többet szenvedni, hanem könnyedén haladok utamon 🙂  Mióta Téged hallgatlak, megváltozott a fényem, mások is észrevették. 🙂

Fülöp Robi

Azt gondolom, hogy életem egyik legjobb döntése volt, hogy elkezdtem tőled tanulni. Más szóhasználathoz vagyok szokva, de a tiéd ettől eltérő, nem spiri-közhelyszótár-szerű, miközben süt belőled a nagyon mély, precíz lényeglátás. Leginkább egy szó jut eszembe a stílusodról, hogy az emberi.

Buruzs Tamás

Nagyon köszönöm és hálás vagyok mindazért, amit eddig kaptam tőled. Azelőtt is foglalkoztattak ezek a dolgok, mert olvastam, előadásokat hallgattam, mégis valahogyan így még senki nem tudta átadni a lényeget.

Varga Marianna

Egy vacsora áráért 30 év tudása

Minden, amire szükséged van, itt van. Ez a tudásanyag több, mint 1 millió forintot érne, ha külön-külön kínálnánk. De azt akarom, hogy bárki hozzáférhessen, a segítségével átalakíthassa az életét és boldog, sikeres, teljes életet élhessen.

Havi tagság

5.990 Ft/hó

Több, mint 150 meditáció és előadás

Zárt körű facebook csoport elérés extra anyagokkal

Folyamatosan bővülő előadások

Havonta kérdezz-felelek a zárt csoportban

25.000 Ft értékű Ráébredés csomag + “Szakrális napló” életút napló, amit Te írhatsz meg

45.000 Ft értékű Kvantum Fejlesztő csomag

10% kedvezmény minden nagyobb programunkból

Bármikor lemondható

1 napos workshop-on ingyenes részvétel

Éves tagság

71.800 Ft/év helyett

38.900 Ft/év

Mindössze 3.240 Ft/hó

Extra kedvezmények a Tudástáron kívüli anyagokra

Minden 1-3 vagy többnapos (hosszú hétvégés, bentlakásos) rendezvényből, elvonulásból 20% kedvezmény

Extra anyagok, új mesterkurzusok elérhetősége

Több, mint 150 meditáció és előadás

Zárt körű facebook csoport elérés plusz anyagokkal

Folyamatosan bővülő előadások

Havonta kérdezz-felelek a zárt csoportban

25.000 Ft értékű Ráébredés csomag + “Szakrális napló” életút napló, amit Te írhatsz meg

45.000 Ft értékű Kvantum Fejlesztő csomag

20% kedvezmény minden nagyobb programunkból, extra kurzusból

1 napos workshop-on ingyenes részvétel

Ez a tudástár könnyedén visszahozza az árát

A tanulóim közül rengetegen gyógyultak fel betegségekből, vagy értek el előléptetést, indítottak sikeres vállalkozást. Gondolj bele, ha többet nem kell gyógyszereket vásárolnod, vagy megkapod a régóta áhított magasabb pozíciót, havonta mennyivel több marad a zsebedben? És mindez egyetlen kis befektetésért cserébe.

Ez nem egy csodapirula, ami holnapra mindent megjavít

Mert ilyen nem létezik. Viszont ez a legrövidebb út, hogy elérd azokat a gyökeres változásokat, amire régóta vársz. Igen, kell tanulnod, kell magad fejleszteni. Igen, türelmesen kell gyakorolnod, amit mutatok. De EZ HOSSZÚ TÁVON MŰKÖDIK AZ ÉLETEDBEN, MERT A RÉSZEDDÉ VÁLIK!

Gyakori Kérdések

A Tér közösség tudástárának az anyagai100%-ban digitálisak. Klubtagságod igénylése után megkapod a hozzáférési adataidat, mellyel egy online felületen tudsz belépni fiókodba. Ebben a fiókban fogod látni az aktuális, és korábbi előadások anyagait.

A Klub havidíját kizárólag bankkártyával tudod kifizetni. Ezen megoldás a lehető legkényelmesebb számodra, hisz amennyiben szimpatikusnak találod havi anyagainkat, az esetben a havidíjat kényelmesen, automatikusan le tudjuk tőled vonni havonta. Természetesen a tagságodat bármikor könnyedén le is mondhatod, ekkor nem terheljük tovább a kártyádat. Bankkártya adataidat nem Mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat. A fizetésért az OTP Simple rendszere felel.

Igen. A fiókodban bármikor átválthatsz éves előfizetésre, az akkori kedvezményes, éves díjon. Ez a díj a jövőben is várhatóan 40%-kal kedvezőbb lesz a havidíjadnál.

A Tudástár tagságod díja fix, nincs semmi rejtett költség, hűségnyilatkozat, vagy bármi más. Ez egy nagyon egyszerű modell. Ha a későbbiekben a havidíj emelkedik, az aktív előfizetéssel rendelkezők megtarthatják az eredeti ár mellett a tagságukat, addig míg le nem mondják az előfizetésüket.

Ameddig tag vagy nálunk, az idő alatt folyamatosan, a felhasználói fiókodból fogod elérni az aktuális havi és a korábbi hónapok anyagait. Tehát a tagságod ideje alatt kapott anyagokat, folyamatosan, korlátozás nélkül el tudod érni, beleértve a korábbi hónapok anyagait is.

A Tudástár anyagai hang vagy videó vagy szöveges formátumban kerülnek feltöltésre. Szövegesen online a Klubbon belül olvashatod. Hang formában hangfájlként osztjuk meg, ami azonnal lejátszható a Klub belső oldalain.  A bónusz tréningek és a mesterkurzusok jellemzően videós formátumúak lesznek.

Minden befizetésről automatikusan kiállítódik egy számla, amit a regisztrációkor megadott e-mail címedre küdünk el. Minden hónapban a fizetésed fordulópontján automatikusan terhelésre kerül a kártyád, és levonásra kerül az adott hónap havidíja. Ha éves előfizetéssel rendelkezel, akkor évente egyszer küldünk számlát.

A Tudástár anyagait ‘Dr. Márkus Barbara állítja össze. Az elmúlt 25 év során hatalmas anyag gyűlt össze Barbiban, hiszen folyamatosan szereti fejleszteni önmagát, mind érdeklődésből és mind a betegségeiből adódóan, ezért idejét látta, hogy ezt a tudást átadja az embereknek. Sokan  régóta szerettek volna egy ilyen szolgáltatást.

Természetesen mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy elégedett legyél anyagainkkal, azonban ha mégis le szeretnéd mondani klubtagságod, az esetben bármikor kötetlenül megteheted. Ilyenkor a fiókodba belépve egyszerűen, egy gombnyomással le tudod mondani a Klubtagságot, mely azonnal megszünteti az előfizetésed és addig éred el az anyagokat, amíg az utolsó befizetésed tart, tehát befizetéstől számított egy hónap vagy egy év!

Csak rajtad múlik, hogy mikor kezdődik a változás

Bezárhatod ezt az oldalt és élheted tovább a megszokott mederben az életed. Vagy cselekedhetsz és elindulhatsz a céljaid felé. A jelentkezés most nyitva áll a tudástárba. Azonnal hozzáférhetsz az összes anyaghoz. Elkezdheted a tanulást még ma!

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt