uj_vilagnezet_alakitas

Új világnézet alakítás

a közösség mely értünk jött létre

Néhány gondolat, mellyel a világodat alakíthatod

Nálam még sok gondolat vár rád!

Ne feledd, nincs olyan, hogy “odakint”: változtasd meg a külső világot azzal, hogy a belső világodon dolgozol. Belülről kezdd!

Amikor a Tiszta SZERETETben élünk, akkor nincs stressz, csak a Jó áramlása. A stressz a gyógyulási válság. Felébreszt, ráébreszt, megtanít.

Új világnézet alakítás

A megkristályosodott mintákat a Tudatos elme felszínére emeljük, akár egy hagyma rétegei, és az eredeti gondolat-érzelem tartalmat elengedjük a tónus skálán a SZERETET irányába. Ahogy feloldottuk a “kristályokat” és a gondolatokat, amik teremtették őket, az Életerő újra elkezd áramolni. A test elektromágneses mezőjében helyreállítja önmagát.

Amikor belecsöppensz a szív mezejébe, nincs félelem, nincs kettősség, NINCS HITCsak hozzáférés van a tiszta lehetőségekhez, és innen csodák fakadhatnak, életek alakulhatnak át. Határozzuk el, hogy az akadálytalan ösvényt követjük, ahol a természet intelligenciája magától megmutatkozik erőfeszítés nélkül. Ha megvan benned az elfogadás, felelősség és védtelenség varázslatos elegye, megtapasztalod majd, hogy az élet könnyedén áramlik, és elveszted a türelmetlenséged. Ahogy elkezded megtapasztalni ezt a szellemi megemelkedettséget, öröm fog születni benned és elhagyod majd a súlyos terheket és az akadályokat. Csak ekkor válsz türelmessé, könnyeddé, gondtalanná, boldoggá, SZABADDÁ…

Jó gondolatok

megtartása

Ne arra koncentrálj, hogy mi van a külvilágban, hogy mit programoznak az elmédbe, a saját, teremtő gondolataidra koncentrálj! Ne engedd, hogy bármi megzavarjon a befele figyelésben és a tudatos TEREMTÉSben.
Légy egyenletes, türelmes, nyugodt, elcsendesedett, ne adj teret magadban a tömeghisztéria energiáinak.
Ne engedj teret a félelemnek! Ne a jövőbe engedd félelem-teljes gondolataidat, hogy “Mi lesz, ha…”, hanem maradj a jelenben és teljes meggyőződéssel tudd, a jövődet az “itt és most”-ban teremted! Gondolataidat teljes összpontosítással formáld a szeretetre, a bőségre, az egészségre, az ÉLETre.

Megbántottság

elengedése

“Nem emberek vagyunk, akik spirituális tapasztalatokat gyűjtenek, hanem spirituális lények, akik emberi tapasztalásokon mennek keresztül.” Teilhard de Chardin

A megbántottság, a harag illúzió, mely az egó kipárnázott ragaszkodás-paplanján nyugszik. Generációról generációra hordozzuk a megbántottság mintáját. Hagyjuk, hogy mások rólunk alkotott véleménye határozza meg azt, hogy kinek gondoljuk magunkat. Vagy csupán azt gondoljuk, hogy más ezt gondolja rólunk. Véget vethetünk azoknak az időknek, amikor a környezet és körülmény határozza meg az embert és nem fordítva…

A türelem és elfogadás

tágítása

“A nagyszerűségünk abban rejlik, hogy képesek vagyunk újra alkotni magunkat.”            Mahatma Gandhi

El kell döntened, hogy végre elfogadod-e a SZERETET hatalmát, és e szerint viselkedsz, vagy a végsőkig ragaszkodsz a félelemhez. Végső soron csak ez a két választási lehetőséged van. A lineáris időben az eseményeket ez két emberi hozzáállás határozza meg. Mindenkinek választania kell. Türelemmel képes vagy megtalálni a belső intuícióidat és helyes döntéseket meghozni. Hozzásegít az egységélményhez, melyben szeretettel tudsz kapcsolódni.

A jelenlét

ereje

Megtanulunk belépni a “fájdalomba” ahelyett, hogy kikerülnénk. Az egyetlen út, ha végigcsináljuk, és jelen vagyunk abban, ami felszínre kerül, tisztítunk, elengedünk, Lélegzünk és Mosolygunk. Ahogy elkezded megtapasztalni ezt a szellemi emelkedettséget, öröm fog születni benned, és elhagyod majd a súlyos terheket és akadályokat, amiket rád ró a védekezés, a harag és a sértettség. Csak ekkor válsz boldoggá és szabaddá. Ez az az ösvény, melyben a természet intelligenciája magától megmutatkozik, súrlódás és erőfeszítés nélkül.

 

Az idő

tágítása

Az idő nyomása krónikus stresszt okoz…  Az idő nyomása olyanná tesz bennünket, mint a patkányokat a labirintusban. Mit mond ez nekünk? Lassíts? Figyelj? Változtass az életeden? Egy kapu a világosságba?

Ha túl sok időt hagyunk magunknak a létrehozáshoz, akkor engedélyt adunk a halasztásra. Hiába jönne velünk  szembe a vágyott világ, arrébb lökjük, mondván, még minderre bőven van Idő.

A vidámság

energiája

Megfigyelted már, hogy mikor boldog vagy, Teremteni akarsz valamit? A krízis a bátor emberek számára lehetőség, hogy elhagyják a múltat, és új módon kezdjenek el élni. Amikor találkozol másokkal, mosolyogva nézz bele a szemükbe, Lélegezz, és add át nekik szíved ragyogását. Nagy a valószínűsége hogy visszamosolyognak, és érzik a tiszteletet, elfogadást és szeretetet, és továbbadják, bárhová is menjenek… Ez a legegyszerűbb módja a Szív-kapcsolat rezonancia továbbadásának a világban…

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt