Képzés részletei

Szellemsebészeti szeminárium és DNS meditáció

Szellemsebészeti szeminárium és DNS meditáció – Öngyógyító technikák

34,900 Ft

A képzés leírása

Az emberi szervezet csodálatos, mert képes az öngyógyításra. Erre a tudásra legtöbbször nem vagyunk tudatosak. Viszont a technika megismerésével és önmagunk fejlesztésével könnyen vissza lehet hozni ezt a képességet.

Az előadásokban nemcsak a technikát mutatom meg, hanem a módszertani hátteret és a testünk biológiai működését és a tudományos hátteret is. Ráadásul kitérünk a DNS működésére és a szerveink aktivizálására külön meditációt is mutatok.

A képzés tartalma

Orosz energetikai öngyógyító technika

A hanganyag segítségével a teljes elmerülést végig tudod vinni és a gyógyító technikát a gyakorlatba ültetni.

Tobozmirigy meditáció

Síva szeme, Hórusz szeme, A lélek székhelye. A tobozmirigy aktiválása révén képesek vagyunk elérni a telepátia és a pszichés látás képességét. Az ezoterikus hagyományok a harmadik szemet említik a szellemmel való kapcsolatfelvételhez. Egy nyitott és élénk harmadik szem révén megtaláljuk a legnagyobb energiaforrást.

A kollektív tudat és a DNS

A legutóbbi orosz kutatások, magyarázatul szolgálnak olyan jelenségekre mint az intuíció, tisztánlátás, csodás spontán gyógyulások, öngyógyítások, a mentál hatása a klímára, stb. Grazyna Fosar és Franz Bludorf rámutat arra, hogy a DNS-t, bizonyos frekvenciájú szavak befolyásolják és újra-programozhatják. Ezek a felfedezések egy új típusú orvostudománynak nyitják meg kapuit, melyben a DNS-t bizonyos kulcsszavakkal és frekvenciákkal újra lehet programozni, vagyis feldarabolás vagy bizonyos gének helyettesítése nélkül.

A DNS és magasabb dimenziók

A testünk a tökéletes DNS fele törekszik. A genomunk (a genom a szervezet teljes örökítő információját jelenti, amely a DNS-ben van kódolva) folyamatosan fejlődik az evolúció alatt, újraalakítja struktúráját és állandóan kiegészíti a hiányzó részleteket.  Fizikailag és szellemileg is mindannyian fejlődünk, ahogy a genom folyamatosan aktiválja magát. A feledés álmából ébredünk.

A DNS meditáció

Egy teljes meditáció a DNS öngyógyító folyamatainak a beindításához.

Vágj bele Ma az önfejlesztésbe!

A kulcs egy jobb élethez Te magad vagy. Ha bártran kipróbálsz új dolgokat, akkor képes leszel fejlődni és emelni az életed minőségét, színvonalát. Minden elvesztegetett nap mínusz abból az időből, amikor már boldogabb lehetsz…

Gyakori Kérdések

A képzés megvásárlása után azonnal megjelenik a fiókodban a megvásárolt képzés.

A tananyagok hang, videó és szöveges formátumban elérhetőek.

A fizetés bankkártyával történik. 

Korlátlan ideig. Sőt minden megvásárolt képzés megjelenik a fiókodban és bármikor hozzáférhetsz.

További képzések

Napi 5 perc, ami megváltoztathatja az életedet

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy kellő erőt és motivációt kapj a változáshoz!

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt