Képzés részletei

A teremtés alkímiája – 4 részes kurzus

27,890 Ft

A képzés leírása

A Teremtés alkímiája kurzuson megvizsgáljuk, hogy a kvantumvákuumból és az egyetemes tudatból, hogyan jön létre az anyag a tudat segítségével. Majd körbejárjuk a teremtés tudományos és elméleti oldalát, végül pedig gyakorlatban is alkalmazzuk a tanultakat.

A képzés tartalma

A szellem és az anyag törvénye

Ebben az videóban megmutatom neked  a szellem és az anyag közötti összefüggést. Az ókori alkímiai és az újkori kvantumfizikai gondolkodást, valamint kitérünk a holografikus világegyetem elméletére is. Végül elmagyarázom a teremtő erő működésének a hátterét.

A teremtés ősi alkímiája

Ha megértjük, hogy a szellem hogyan keltette életre az anyagot, akkor a saját teremtő erőnk működésére is tudatosabbak leszünk. Az alkímia az a folyamat, amikor az anyag rezgésének a megváltoztatásával létrejön valami új dolog. Így a teremtés alkímiája valójában átváltozás. A harmadik dimenzióban a teremtés egy időtől függő fogalom, ami a pusztítás poláris ellentéte. De az időn túl nincsenek ellentétek, nincs születés és halál. Csak átalakulás.

Hogyan teremtsünk a hétköznapokban?

Ha még mindig nem megy, hogy a hétköznapokban megteremtsd, amit szeretnél, akkor most átadom neked az ehhez szükséges gyakorlati tudást is. Átvesszük a teremtő gondolatok működését és hogy hogyan tudod ezt tudatosan fenntartani.

Közös teremtés meditáció

Ebben a meditációban az irányított érzelmek szintjén fogunk dolgozni. Az érzelmekkel való tudatos foglalkozás ugyanis nagyon fontos ahhoz, hogy elérjük a célunkat. A meditáció segíteni fog a tudatalatti érzelmek realizálásában és rendezésében.

Vágj bele Ma az önfejlesztésbe!

A kulcs egy jobb élethez Te magad vagy. Ha bártran kipróbálsz új dolgokat, akkor képes leszel fejlődni és emelni az életed minőségét, színvonalát. Minden elvesztegetett nap mínusz abból az időből, amikor már boldogabb lehetsz…

Gyakori Kérdések

A képzés megvásárlása után azonnal megjelenik a fiókodban a megvásárolt képzés.

A tananyagok hang, videó és szöveges formátumban elérhetőek.

A fizetés bankkártyával történik. 

Korlátlan ideig. Sőt minden megvásárolt képzés megjelenik a fiókodban és bármikor hozzáférhetsz.

További képzések

Napi 5 perc, ami megváltoztathatja az életedet

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy kellő erőt és motivációt kapj a változáshoz!

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt