A megengedés felszabadító ereje

Emberként folyamatos kapcsolódásban vagyunk egymással. A kapcsolódásaink határozzák meg életünk minőségét. Tudatosan épített kapcsolataink boldogsággal ragyogják be életünket, amennyiben viszont teret adunk egónk érzelmi hullámainak, szeszélyeinek, az eredmény magány. Élhetünk társas magányban, de egyedül is magányosan, és fordítva is igaz. Családban élve is élhetünk magányosan. A kirekesztettség érzése, valójában abból fakad, hogy saját magunk izoláljuk magunkat.

A kapcsolataink titka

 

Elmerülés

 

Ha úgy érzed, dolgozz a Szakrális naplódba!

Ha még nem töltötted le, akkor tedd meg és vedd elő a 7. dinamikát, ahol az emberi kapcsolatokról szóló feladatokat kidolgozhatod, hogy még jobban megismerd magad és hogy hogyan működik a világod. Ha ezen kívül még szeretnéd, dolgozd ki, mennyire érzed magadat jól a közösségekben, amelyek körbe vesznek. Pl. család, párkapcsolat, munkahely, város, ország. Ha valamiért nem tudsz beilleszkedni valahova, vizsgáld meg, melyik az a gondolat, ami elválaszt ettől.

És ne feledd soha!

Gyakoroljuk együtt a SZERETET ívelését, amíg természetessé nem válik. Nincsenek véletlenek, csak megtanulni való leckék. Tudatosság és felismerés. Az időtlen 5D csodálatos hely a holografikus világban. Szeretettel megváltoztathatjuk a szüleinkkel, nagyszüleinkkel való kapcsolatunkat, de akár egész generációkat, háborúkat és más eseményeket is átalakíthatunk. Minden Nem SZERETET eseményre gondoljunk SZERETETtel, hogy átalakulhasson, meggyógyulhasson. Gyakorolni kell egy kicsit, mert ez egészen új létezési forma. Ahogy egyre gyakorlottabbak leszünk a SZERETET-mező megtartásában, megtapasztaljuk az „időnkívüliséget” is. Mindennek a titka, hogy a valódi váltás bennünk zajlik. Ahogy a rezgésünk SZERETET lesz, MINDEN valóság megváltozik minden idősíkon. Az idő a 3D illúziója. A 3D-s illúzióban élünk, ehhez szoktunk. De érezzük, hogy többé már nem elég nekünk. Valami másra szomjazunk. Belül nyugtalanok vagyunk már jóval azelőtt, hogy meglennének a keresett válaszaink. Ez a felkavaró érzés a Lelkünk legmélyéről származik és arra sarkall bennünket, hogy megvalósítsuk a vágyainkat. Amikor kapcsolatba kerülünk a belső esszenciánkkal, áttörjük az idő korlátait, mert ez a részünk túlmutat téren és időn. Rájövünk, hogy a múlt, a jövő és a jelen egy és ugyanaz. A Tudatosságunk átalakul. A múlt és a jövő egyszerre folyik bele a MOSTba. Ha szeretetet érzünk a MOST iránt, a múlt és jövő is újjászületik. Megváltozik a MOST JÖVŐJE!

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt