ki_iranyit

KI IRÁNYÍT?

A tömegmanipuláció és az egyén saját élete iránti felelősség összefügg
 
Amíg nem ébredsz rá, hogy az életedet mindig is magad irányítottad, addig azt fogod hinni, hogy a jövőd is arról fog szólni, hogy mások nyomása által kell a döntéseidet meghoznod. Azt fogod érezni, hogy az utolsó vagy a sorban. Összenyomnak, megfulladsz. 
 
Amikor az utolsó levegődért kapkodsz, az lesz az a pillanat, amikor az erő belövel a szivedbe, utat vág az eredben, kitörsz, mert azt akarod már végre, hogy szabadon lélegezz! Úgy, akkor és ott, ahogy Te akarod! Ebben a pillanatban fogod csak azt érezni, hogy meg kell mentened az életed. 
 
Amíg van még lélelegezni való levegőd, tartalékon ketyeg még a motor, addig csak tologatod ezt a pillanatot, hisz így is elvagy. Csak messziről nézed ácsingózva, vágyakozva a szabadon lélegzőket. És azt gondolod: “nekik könnyű”, “szerencsések”, “ nekik megadatott”, stb…  
 
Mert még nem érted: egyszer nekik is volt egy pillanat, amikor elfogyott az összes levegőjük. És akkor kitörtek és megcsinálták. Ezért soha ne irigyeld őket. 
 
Inkább jól gondold meg, hogy mikor törsz ki végre. Hogy akarsz-e várni az utolsó levegődig, vagy megérted a MOST hatalmát, és nem várod meg, míg jobban elfáradsz. Lehet, hogy most van itt az idő, amíg még van benned erő, hogy könnyedén megtedd!
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt