Feliratkozás az Elme Programozása kurzusra

Hackeld meg a biológiai kódjaid és az elméd erejével irányítsd az életed 5x hatékonyabban

Csatlakozz a vadonatúj “Az elme programozása” kurzusomhoz, ami megnyitja a lehetőséget, hogy átvedd az irányítást a tested, elméd és életed felett, elállhass a saját utadból és fénysebességgel érhesd el az összes célod

Érezted már úgy,
hogy elveszíted a kontrollt?

Amikor egy forgolódással töltött éjszaka után gyomorgörccsel kelsz. Pedig mindent megteszel, hogy megküzdj a munkahelyi feladatokkal, a kapcsolatod kihívásaival és a gyermekneveléssel, miközben magaddal is szeretnél törődni. De amikor megállsz egy pillanatra mit látsz? A boldogságod és a teljes élet felé haladsz? Vagy pont a rossz irányba? Ne aggódj, nem vagy egyedül a válasszal.

Elképesztő erő van benned, amivel bármit elérhetsz

Az életedet megnehezítő káoszt és boldogtalanságot pillanatok alatt átveheti a bőség, önfeledt boldogság és kirobbanó siker. Sőt, minden amire szükséged van, már most is rendelkezésedre áll. A tudomány rohamos fejlődésének köszönhetően megismerhettük az elménk erejét, hogy a legjobb változatát hozhassuk létre az életünknek és önmagunknak. Amint a birtokába kerülsz ennek a tudásnak, mindennapjaid gyökeresen megváltoznak.

Az emberek többsége szűk korlátokkal kínozzák magukat, Te kitörhetsz ebből

Átlagosan mindössze 4-5%-át használjuk agyi kapacitásunknak. Te is láthatod, hogy ez nagyon kevés. Mi történik akkor, ha tudatos munkával elkezded növelni ezt a számot és kihasználni a potenciálod?

Gyerekjáték lesz a kihívásokkal szembeszállni

Javulni fog intellektusod, könnyebben és tisztábban meglátod majd a megoldásokat.

Egyszerűbben, jobb döntéseket hozol majd

Kiélesedik a belső iránytűd, hozzáférsz a transzcendális tudáshoz és bátran hagyatkozhatsz az intuíciódra is

Egyre inkább a jelenben tudsz élni és kiteljesedni

Ahelyett, hogy a múlton vagy a jövőn rágódnál, többet érzékelsz a téged körülvevő pillanatokból

Kirobbanó erőd lesz a hétköznapokra

Nagyságrendekkel hatékonyabbá válsz a munkádban, gyökeres változásokat érhetsz el a kapcsolataidban, elérheted a valódi boldogságod

Megdöbbentő lehetőség, hogy hozzáférj a maximális életerő-energiádhoz és a belső erőd segítségével töröld a fájdalmakat, eltávolítsd az akadályokat az életedből

Az elme programozása program elsajátításával, rekord gyorsasággal építheted be ezt a forradalmi tudást az életedbe és elképesztő hatékonysággal valósíthatsz meg olyan dolgokat is, amikről nem hitted, hogy lehetségesek. Felszabadítva az elméd eddig elzárt területeit, hozzáférhetsz egy új élethez. Te is LÁTÓVÁ válhatsz. Képes lehetsz önmagad gyógyítására, valóra válthatod a vágyaid és eddig elképzelhetetlen változást hozhatsz saját magad és környezeted életébe.

Fantasztikus eredmény: műtét helyett, öngyógyítás az elme programozásával

Kedves tanítványom, Éva Harmatova egy nap alatt megtanulta és elkezdte alkalmazni, amit tanítottam neki. Az eredmény pedig a képen is jól látszik. A tanultakkal meg tudta gyógyítani lelki fájdalmát, ami közvetlenül kihatott fizikai egészségére is. Visszakapta térde egészségét, búcsút intett az állandó fájdalomnak, ami megkeserítette életét és lemondhatta a beütemezett térdműtétet is. Benned is ott a képesség. Csatlakozz és együtt kihozzuk belőled.

Szeretnél Te is ilyen fantasztikus változásokat tapasztalni?

Nézd meg mit mondanak, akik már részt vettek a programban. 

Nagyon hálás vagyok, megértettem, az elmém szerepét a lélekfejlődésemben és természetesen akkor találkoztam mindezzel, amikor a legnagyobb szükségem volt rá. Megfogadtam, hogy soha többet nem engedem meg az egomnak, hogy meghackelje a lélek munkáját és nem fogok többet szenvedni, hanem könnyedén haladok utamon 🙂  Mióta Téged hallgatlak, megváltozott a fényem, mások is észrevették. 🙂

Fülöp Robi

Azt gondolom, hogy életem egyik legjobb döntése volt, hogy elkezdtem tőled tanulni. Más szóhasználathoz vagyok szokva, de a tiéd ettől eltérő, nem spiri-közhelyszótár-szerű, miközben süt belőled a nagyon mély, precíz lényeglátás. Leginkább egy szó jut eszembe a stílusodról, hogy az emberi.

Buruzs Tamás

Nagyon köszönöm és hálás vagyok mindazért, amit eddig kaptam tőled. Azelőtt is foglalkoztattak ezek a dolgok, mert olvastam, előadásokat hallgattam, mégis valahogyan így még senki nem tudta átadni a lényeget.

Varga Marianna

Sikeresen néztem szembe a halállal és küzdöttem le betegségeket az elmém erejével, neked is megmutatom hogyan

‘Dr. Márkus Barbara vagyok, léleképítő, spirituális vezető, 30 éves tapasztalattal. Pontos útmutatást adok ahhoz az újgenerációs tudáshoz, ami bizonyítottan működik. Tudom, mert a segítségével többször leküzdöttem a rákot, épültem fel bénulásból, megbírkóztam kisfiam elvesztésével és tértem vissza a klinikai halálból. Mindezt azzal a tudással, amit most neked is átadok, ha nyitott vagy rá és hajlandó vagy befogadni.

  • több könyvet írtam felnőttek és gyermekek számára (is) a témában
  • 30 év alatt több, mint 3000 embernek segítettem személyesen
  • Rengeteg interjút, és több, mint 300 előadást tartottam

Itt találkozhattál már velem:

Az elme ismerete teljesen új perspektívát ad az életednek és hallatlan pozitív változásokat generálhat a sorsodban. Lépj a változás útjára!

Mi mindent kapsz, ha kéred az anyagot?

Kerekedj felül az önbántalmazáson, félelmeiden, kudarcaidon és építs magadnak egy új, ragyógó és sikeres életet, amilyenre mindig is vágytál.
Add meg a neved és e-mail címed és eléred az első videót Július 22-től a zárt Facebook csoportunkban. Ezután további 4 napon át folyamatosan küldöm neked Az Elme programozása kurzus előkészítő videóit, hogy kényelmesen fel tudd őket dolgozni és felkészülten érkezz a kurzusnyitó webináromra.

Mi mindent kapsz, ha lent feliratkozol?

Copyright 2023 | Márkus Barbara | FONTOS: A weboldalon látott eredmények nem átlagosak. A legtöbb ember soha nem éri el a kitűzött céljait, a megfelelő tudás, motiváció és kitartás hiánya miatt. Az elhangzott és látott eredmények, azoknak a sikeres tanulóké / klienseké, akik Önmagukba fektettek elegendő munkát a fejlődésükért. Semmi nem garantálja a sikeredet, ha nem kezdesz el dolgozni érte. Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Meta Platforms, Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. A FACEBOOK a Meta Platforms, Inc. bejegyzett márkaneve.

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt