4 szirmú Univerzum - szeminárium

MOST EGYSZERŰEN TEHETED LE A FÁJDALMAID!

A problémáid csak a tudatalattidban visszajátszódó emlékek.

Amikor azt tapasztalod, hogy az emlékeid problémákat játszanak vissza, van választási lehetőséged. 

Választhatod azt, hogy továbbra is kötődsz hozzájuk vagy megteheted, hogy megismered az eredeti valóságuk gyökerét, ahol tudsz dolgozni az idővel, a térrel és az energia minőséggel, hogy átalakítással szabadulj meg tőlük.

A tanítás, amelyet még soha, sehol nem adtam elő: a 3 klinikai halál alkalmával és az asztrál utazásaimon megélt megtapasztalásokba engedek most betekintést. 

Amit a külvilágban szeretnél, azt valójában a belső világodban találod meg. A folyamat nagyon egyszerű, a tudás által megérted, hogy az, ami belül van, végtelen lehetőséget tár eléd. Elhozom most Neked ezt a tudást.

Ha megismered, mi van az eddig valóságnak hitt fizikai világon túl, megnyílnak a Lényedben rejlő végtelen lehetőségek.

Mit érhetsz el ezen a napon?

 • mély nyugalom
 • kiegyensúlyozottság
 • belső béke
 • boldogság
 • növekvő szellemi képességek
 • spirituális felébredés
 • gyógyító és öngyógyító képesség
 • a benned lévő teremtő erő felélesztése
 • különleges képességek (Siddhik)
 • teljes szabadság
 • megvilágosodás lehetőségének útja

A Engedd meg Magadnak, hogy végre felébredjenek a Benned élő erők, hogy megláthasd, mire Vagy képes, hogy mekkora hatalmad van a saját életed felett.

A kulcs ezen a napon a kezedbe kerül: feltárom Neked a Lényed eddig ismeretlen részeit, hogy végre hozzáférhess ahhoz, aki mindig is voltál: az Eredeti Önvalódhoz.

Hiába ismered az utat, ha nem tudod, hogyan járj rajta!

A válaszok egy magasabb dimenzióban vannak! Gyere, megmutatom.

Úgy érzed, hogy folyamatosan ugyanabba a pocsolyába lépsz

Régóta cipelesz egy problémát, amitől szabadulnál

Beleragadtál egy nem kívánatos élethelyzetbe, nem találod a kiutat

Eleged van a kudarcokból

Nem tudod, hogyan ápolhatnál jobb emberi és párkapcsolatokat

Az anyag és az ellenállás törvénye folyamatosan dolgozik körülöttünk, teremtődik minden gondolat. De vajon “odaát”, a dimenziós egységekben mi folyik ilyenkor? A spirituális és materiális világ részei, rendszerei, a különböző szintű energiák megtestesülései hogyan hatnak ránk és mi hogyan hatunk rájuk?

Isten 4 arca, a 4 szirmú Univerzum és a mi „valóságunk”. Hogy néz ki Isten "odaát"?

Mi van, ha minden, amit eddig valóságnak hittél nem is létezik? Gondoltál már arra, hogy a valóság mindaz, amit eddig nem észleltél?

Ha Téged is érdekel a misztikus valóság, gyere velem ezen a napon, mert én is nagyon izgatottan várom, hogy beszélhessek végre erről is.

Ajándék a szeminárium mellé

1 próbahónapig részt vehetsz a Jövő Teremtő programomban, amiben több, mint 170 tanító videó vár az életed minden területével kapcsolatban. Használd ki a lehetőséget, hogy végre megtaláld a megoldást az elakadásidra.

Most ajándékba adom a lehetőséget, hogy 1,5 Millió Ft értékű anyagba nyerhess betekintést 1 próba hónapon keresztül.

Az szeminárium vezetője: ‘Dr Márkus Barbara spirituális vezető, az elme programozás technikájának megalkotója, a Szakrális Tér Közösség vezetője

30 éves tapasztalattal mutatja meg, hogyan lehetsz az életed irányítója, hogyan fogj hozzá a negatív hiedelmeid felszámolásához. Kézen fog, hogy megmutassa, hogyan szabadulhatsz ki a szokásaid börtönéből!

A magasabb dimenzók segítségével alámerülhetsz a pszichéd és a lelked mélyebb rétegeibe, hogy megleld a belső fényt, amely már régóta vár rád. 

Indiában szívta magába a tudást hónapokon, éveken át. Aztán idővel kialakította a saját filozófiai modelljét, mely fantasztikus eredményekkel működik. 

Mester kurzusokat, szemináriumokat vezet, tréningeket tart, különböző tematikájú elvonulásokat szervez és hosszú évekkel ezelőtt elindította a Szakrális Tér Közösséget, hogy a sok fejlődni vágyó embernek biztonságot adó, támogató rendszert/közösséget hozzon létre.

Több interjú és film is készült a munkásságáról. A saját fejlődése mellett az alapvető emberi értékek elköteleződött képviselője. Töretlenül megy előre és dolgozik, hogy ezután is minél több lelket hazavezethessen.

Vélemények, akik már vele tartanak

Mit adhat a kapcsolódás?

A hangos külvilág helyett most válaszd a csendes befele figyelést.

Gyere, ha magadra ismersz:

Régóta foglalkoztat, mi lehet “odaát”.

Meg szeretném érteni a létezésem lényegét.

Fontos számomra, hogy megismerjem a saját spirituális lényem, hogy megértsem, hogyan működök.

Régóta érzem, hogy meg kell tudnom, mi az körülöttünk, amit Univerzumnak nevezünk.

Kérlek ne gyere, ha ezek igazak Rád:

Soha nem érdekelt, mi lehet “odaát”.

Nem érdekel a létezésem oka.

Nem fontos számomra, hogyan működök és hogy megértsem a spirituális Lényem.

Nem foglalkoztat, hogy mi az körülöttünk, amit Univerzumnak nevezünk.

A helyek 50%-a már elkelt! Ha biztosítani akarod a helyed, akkor siess, mert lemaradsz. Jelentkezési határidő: 2024. február 18. éjfél.

Jelentkezni és lefoglalni a helyedet az alábbi űrlapon tudod:

Copyright 2023 | Márkus Barbara | FONTOS: A weboldalon látott eredmények nem átlagosak. A legtöbb ember soha nem éri el a kitűzött céljait, a megfelelő tudás, motiváció és kitartás hiánya miatt. Az elhangzott és látott eredmények, azoknak a sikeres tanulóké / klienseké, akik Önmagukba fektettek elegendő munkát a fejlődésükért. Semmi nem garantálja a sikeredet, ha nem kezdesz el dolgozni érte. Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Meta Platforms, Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. A FACEBOOK a Meta Platforms, Inc. bejegyzett márkaneve.

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt