Vélemények Márkus Barbaráról

Vélemények

Akik már velünk vannak

IMG_1810

Szabó Flóra

Magyarország - masszőr

A közösség számomra egy finom fonál, ami végigkísér a hétköznapokban és, ha elbolyonganék a napok között, mindig visszatalálok hozzá. Újra és újra emlékeztet, új nézőpontokat ad, elmélyít vagy éppen felráz. Így mindig finoman utat mutat. Ha kell, praktikus célszerszám, ha kell, gyengéd érintés. Utazás a lelkemig és vissza. Hetente felfrissít, újra letisztáz mindent, mint az egyhetes nagytakarítás az otthonunkban. “Tiszta udvar, rendes ház.” 😊

IMG_1846 (1)

Tóth Zoltán

Magyarország - ács

Szerintem a fizikai világban tapasztalt kaotikus helyzeten csakis(!) az ember tudatosodása, a Tudat önmagára, felelősségére, végtelen lehetőségeire, és hatalmára való ráébredése változtathat. Ez egyénenként is működhet, de egy hasonlóan gondolkodó közösségben e folyamat önmagát erősítve gyorsul fel. Az itt alkalmazott, általam napi szinten gyakorolt meditáció pedig egy olyan eszköz ehhez, amelynek az alapoktatás részévé kellene válnia. Hiszem, hogy ez földi létünk legfőbb értelme.

IMG_1852

Rédai Gabi

Ausztrália - mester chef

Én úgy gondolom, hogy egy ilyen közösséghez tartozni nagyon sok előnnyel jár. A témák mindenkit érintenek, mindenki tud tanulni, fejlődni általuk. Legyünk akár fent, akár lent az adott pillanatban, Barbi mindig segít, hogy pozitívan, következetesen és szeretettel teli módon lássuk a helyzetünket. Szeretem, hogy bármikor elérhető számomra online.

IMG_1820

Ilyés Magdolna

Románia - vállalkozó

Én nagyon jól érzem magam a Szakrális Tér Közösségben.Közösségben. 😊 😊 😊 😊  Sokszor segít az életünkben a nehéz pillanatokat elfogadni, erősíteni a hitünket és újra felállni, amikor már nincs erőnk.

IMG_1847

Karner Jenő

Magyarország - vállalkozó

Szeretem a TÉR KÖZÖSSÉGET, mert tényleg egy közösség, ahol együtt tudunk fejlődni, és átadja Barbi a tapasztalatait, tudását. És mindezt végtelen szeretettel, mindnyájunkat bevonva az interaktív, épp aktuális témába.

IMG_1848

Nagy Noémi

Magyarország - informatikus

Szeretek a közösséghez tartozni, mert így egy nagyszerű család része lehetek. Megtanultam szeretni és szeretetet adni, mindennek örülni és boldognak lenni. 😊 Az ott megtanult dolgok megváltoztatták az életem és a gondolkodásmódom és erőt adnak a mindennapi élet nehézségeinek a leküzdésében.

43706065_2169578146588754_8011992488296316928_n

Farkas Boglárka

Magyarország - értékesítő

A Szakrális tér közösséget szívből ajánlom mindazoknak, aki rálépnének a spiritualitás útjára és úgy érzik eljött az ideje, hogy lépjenek egyet saját maguk irányába is. Ha kész vagy befogadni a magasabb minőséget, amely a fejlődéshez elengedhetetlen csatlakozz hozzánk.

IMG_1867

Czompó Kata

Magyarország - vendéglátós

Szakrális tér közösséggel találkozni számomra mindig élmény. Megnyugtat, feltölt és sok új információval gazdagodom. Reményt és hitet ad nekem Barbi és a többi ember a közösségben. Számomra fontos olyan emberek közelsége, aki hiteles, őszinte, tiszta gondolatokkal segítenek jól megélni sokféle élethelyzetet. Önmagam fejlesztése, összefüggések megértése. Szürke pillanatokban is meglátni a fényt, a tanulságot. Számomra ezt jelenti egy jó közösség. Hálás vagyok érte, köszönöm!

IMG_1813

Vörös László

Magyarország - vállalkozó

Jó helyen vagyunk, hogy életünket tudatosan élhessük! Megtanuljuk megteremteni a jövőnket, elsajátíthatunk öngyógyító és meditációs technikákat. Jó egy olyan közösséghez tartozni, ahol hasonló gondolkodású, pozitív személyiségek segítségével (megismerve az ő nézőpontjukat, gondolkodásukat) elemezhetjük, pozitív irányba változtathatjuk, alakíthatjuk a saját gondolkodásunk, az élethez, a nehézségekhez való hozzáállásunkat. Köszönöm a lehetőséget, hogy részese lehetek!

Joli copy

Lakatos Jolán

Magyarország - kisebbségi képviselő

A közösség olyan megnyugvást ad számomra, amit szavakkal nagyon nehéz meg magyarázni: A Szakrális Tér Közösség olyan, mint egy nagy szeretett család! Mindig csodállak ahogy beszélsz: 😊

IMG_1811

Szabó Bernadett

Magyarország - masszőr

A Szakrális Tér Közösségben új nézőpontokat ismertem és ismerek meg. Olyan kérdésekre lelek választ, amiket minden ember feltesz magának élete során. Hozzásegít saját működésem megértéséhez. Minden alkalom egy nagytakarítás az elmémben, egy szellőztetés a lelkemben.

1404581_624935997548849_1655713328_o

Németh Bálint

Magyarország - történelem alapszakos bölcsész

Azért szeretek ehhez a közösséghez tartozni, mert pozitív hatással vannak rám azok a témák, amiket itt hallok. Ezenkívül a hozzájuk kapcsolódó meditációk segítenek nekem abban, hogy elmélyítsem magamban az itt elhangzottakat.

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt