Vélemények

Szabó Flóra

Masszőr

Barbi! Rendkívül hálás vagyok Neked és annak, amit közvetítesz! Hogy hozzáférhetünk mindahhoz a folyamhoz, amely ömlik rajtad keresztül! Kitágult bennem minden, káprázatosan a helyemre billentem. Ha cselekszem is, két perc után visszatérek önmagamhoz és átlátom a helyzetet. Életemben nem voltam ennyire tudatos, mint most, a hétvége óta! Nem tudom eléggé és elégszer megköszönni a lehetőséget, amellyel élhettem! Az a puha, meleg határozott útmutatás, amit mindenki számára kinyitsz, példát mutat és körbefon. Hálásan köszönöm! Legyen gyönyörű napod!

Szabó Bernadett

Masszőr 

Felejthetetlen volt. Nehéz szavakat találni rá. Köszönöm hogy veletek lehettem, hogy velem voltatok. Köszönöm hogy átélhettem. Csodásak vagytok! ? Életre szóló élmény volt ez a pár nap. Olyan jó volt megélni ahogy elcsitul az elme, ahogy tágul a tudat. Hála kedves, higgadt, okos szavaidnak más szemszögből is látom az életet. Csodás volt másokkal együtt ellazulni, megnyílni, befogadni, megbékélni. Mint egy nagytakarítás a fejemben, szívemben.


Kovács Kata

Pedagógus

Barbi, köszönöm a befogadást…az együtt megélt pillanatokat, amik tovább segítik életem boldogabb megélését.  Én akkor még “fejben” kezdtem jógázni 🙂 de a következő akadémián már aktív leszek ❤️ Nagyon sokat adott nekem a Veled…veletek töltött idő, amit szívből köszönök és a lelkemben hordozva haladok tovább… érezve azt, hogy lesz még találkozásunk… Legyen a mai napod is boldog ..ölelés és puszi. Szívből köszönök mindent és ölelés.

Vörös Mónika

Könyvelő

Hálásan köszönöm a lehetőséget, hogy ennek a csodás csapatnak a része lehettem. Rengeteg tanítást és felismerést kaptam ebben a pár napban önmagamról. Köszönöm a pozitív megerősítéseket és az útmutatást, a sok szeretetet valamint a felejthetetlen élményeket. Hálás vagyok, hogy mindezt átélhettem veletek. Szerető öleléssel Móni 


Pető Gábor

Építési vállalkozó

Köszönöm szépen, hogy veletek tölthettem ezt a csodálatos hétvégét. ? 

 

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt