Modulok

AKADÁMIA - MODULOK

PÁRKAPCSOLÓDÁS MODUL


Örülünk, hogy a Sors erre az oldalra vezérelt, így összekapcsolódhatunk!

A cél az, hogy boldogabb, minőségibb, harmonikusabb, elégedettebb és békésebb életet élhessünk. Az emberiség látóteréből elfedett titkok lassan felszínre kerülnek és lehetőséget adnak egy kiteljesedett életre, amire egyébként is születtünk. Ezeket a technikákat hozzuk felszínre és adjuk át neked, ha velünk tartasz! 

A Szakrális Akadémia 3 napos, bentlakásos, intenzív tanulás! Célja, hogy a fejlődni kívánó ember magasabb rezgésre kerüljön, a személyiségét formálja, életét hatékonyabban irányítsa. A programok, technikák, gyakorlások, feladatok, beszélgetések ebben segítenek.

sok, könnyen elsajátítható gyakorlat közül külön gyakorlatok célozzák az elme uralásának lehetőségeit, a manipulatív tényezők mélyebb megis-merését, miközben a személyiség folyamatos pozitív változásban van.
Minden, amit a sikeres párkapcsolatról tudni kell. Gyere el, egyedül, vagy a pároddal, érd el, hogy egy kapcsolatodban boldog légy! Itt a helyed, ha még keresel akkor is, és ha megtaláltad a párod azért, hogy tanuld megtartani. 

Ha single vagy és nem találod, segítek, hogy tudd hol és hogyan keresd!

Készülj fel a kapcsolatodra!

Akarsz pozitív és átütő változást a Kapcsolataidban?

Intenzív megtapasztalások és felfedezések várnak rád! Készülj, mert az életed gyökeresen megváltozik, felszínre kerülnek benned eddig eltemetett, kiaknázatlan lehetőségek!

Mi az, amit itt találhatsz? 

Személyes találkozást, intenzív együttlétet, kapcsolódást egy közösségben, ahol Hozzád hasonló gondolkodású emberekkel vehetsz részt egy 3 napos, bentlakásos tanuláson és gyakorláson. Elvonulhatsz a mindennapi életedtől, hogy kiszakítsd magad a megszokásaidból, a berögzött gondolati sémáidból és átlépj egy tudatos VALÓSÁGba. Olyan világba, amit magadnak építhetsz fel, amelyet mindig is álmodtál, ahol megtalálhatod a személyes BOLDOGSÁGod, amit megérdemelsz végre!

3 nap alatt megkapod a válaszokat az alábbi kérdéseidre:

 • Mi a különbség a szeretet és a szerelem között?  
 • Hogy kerülheted el a megszokottság unalmát? 
 • A női és férfi princípium másságai és kiegészítő erői. 
 • Hogyan kezeld a másikat? 
 • Valójában ismeritek egymást? 
 • Ismered önmagad? 
 • Őszinte vagy saját magaddal? 
 • Ha egyedül vagy, miért félsz ismerkedni? 
 • Miért csalódsz mindig?
 • Az igazi szex a test és lélek művészete, amely a lelkek összefonódását mélyíti. – Mégis miért vannak gátlásaim?
 • Tudok teljesen őszintén megnyílni, vagy önmagamnak is hazudok? 

A férfi és a női lélek megismerése a lélek és a test gyönyörein keresztül. A két pólus egységbe kerülése. 

Megannyi kérdés, millió gondolat, rengeteg szemlélet, sok kutatás a kérdésekre való válaszkeresésben… Hogy a valódi válaszokat megkaphasd, vegyél részt a Szakrális Akadémia három teljes napos programján!

 

Gyere és légy részese ennek a fantasztikus lehetőségnek! Az első 5 új jelentkező az akadémia alatt a modul témáin túli INGYENES SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ*ra kap lehetőséget, amely külön lehetőség más tanfolyamokkal szemben. (Napjainkban egy ilyen alkalom ára kb. 15.000 Ft.)

 

Párkapcsolat nem létezik önismeret nélkül! 

Ha férfi és nő nem ismeri önmagát, sosem következik be az ÉN + TE = MI

Akár egyedül, vagy akár kapcsolatban élsz, pontosan tudod, hogy ahogy az élet, úgy a kapcsolat is egy lineális fejlődési vonal mentén halad. Ha már nem tudtok együtt fejlődni, nem működik tovább. Mindannyian tapasztaljuk, hogy ahogy múlnak az évek, mi magunk is változásokon megyünk keresztül. A legszorosabb érzelmi kapcsolatainkban éljük át a legnagyobb fájdalmakat, mégis azokban van lehetőségünk a legnagyobb fejlődésekre. 

Fontos az egyéni fejlődés…

A párkapcsolatban mindketten fejlődünk egyénileg is és ezáltal maga a kapcsolat is. A párkapcsolatoknak három szereplője van: TE + ÉN + KAPCSOLAT. Mindhárom egy külön energia és mindhármat táplálnunk kell. A kapcsolat töréspontjai mindig megegyeznek az egyéni krízisekkel, épp ezért fontos tudnod, hogy kezeld ezeket a pillanatokat! Egy-egy ilyen pontot átvészelve beszélhetünk arról, hogy érik a kapcsolat. 

A családi mintáink különbözőek…

A családból hozott érzelmi reakció-minták egy kapcsolat kezdetén az egyén részéről megérkeznek a kapcsolatba is és arra nagyon erős formáló hatást gyakorol.  Ezek a hozott, általában öntudatlan minták, mint egy tükörben tükröződnek vissza a kapcsolat színterén. A feladat: a különbözőségekből egységet teremteni, melyre a legnagyobb lehetőség a konfliktusokból fakad. A konfliktusok megoldása mélyíti el a kapcsolat szorosságát, olyan mint tégla a házban. Összekötő ereje alkotja a falat, mely védi az otthon melegét.

A ki nem mondott dolgok ketyegő bombák…

Az elfojtott, ki nem mondott dolgok, mint egy időzített bomba ketyegnek a kapcsolatok talapzata alatt. Ezek miatt mégis sokan tele vannak félelemmel, nem mernek őszintén megnyílni, nehogy “megbántsák” a másikat. A konfliktuskerülés azonban kéz a kézben jár a másik ember hibáztatásával. Ez egy emberileg éretlen viselkedés. Komoly önismereti munkával ezen tudsz változtatni.

Mindkét fél 50-50%-ban felelős!

Vedd fel a felelősséget és érett emberként egyenrangúan vegyél részt a konfliktusok feltárásában és megoldásában! Csakis ekkor élhetsz boldog párkapcsolatban. 

A szerelem transzformáló erő

A szerelem nem tudatos választás. A szerelem hormonális állapot, majd tudatos szeretet-ápolás, kötődés. A legcsodálatosabb alkímia, ami létezik az Univerzumban, mágia, amelynek során összetalálkozhatunk azokkal a társakkal, akik által a legtöbbet fejlődhetünk és a legintenzívebben hatnak ránk. 

Az intimitási mintát a családból hozzuk…

A magzati élet, az első életév és a gyermekkor is meghatározzák a belénk égett érzelmi kódokat. A melegségben, csendben és őszinteségben felnövekvő ember jól kapcsolódik, boldog és örömteli életet él. Ha ennek az ellentéte történik, nem tudod magadról elhinni, hogy szerethető vagy. Egy párkapcsolat segíthet felfedezni és meggyógyítani magad. Sosem a másik gyógyít, hanem te gyógyítod önmagadat.

Az Akadémián modulokat találsz

A Szakrális Akadémia létrehozásának célja

 

Egy lehetőség arra, hogy megismerkedhess a Szakrális Tér Közösség ideológiájával, küldetésének legfontosabb alapelveivel. Külön személyes lehetőség Számodra, hogy megértsd, az életed irányítása a TE kezedben van! Erre vonatkozólag néhány alaptechnikát is elsajátíthatsz, gyakorolhatsz, hogy majd a saját életedbe is integrálhasd. A Szakrális Akadémia egy egyedi lehetőség, hogy találkozz a szakralitáson keresztül önmagaddal. 

Több modult is találsz a folyamatban. Minden aktuálisan szerevezésre kerülő akadémia-hétvégék folyamatos lehetőségeket biztosítanak majd Számodra az önfejlesztő, újabb technikákat megismertető programjaink sorában.  

A Szakrális Akadémia célja, hogy a fejlődni kívánó ember magasabb rezgésre kerüljön a személyiségét formálja, életét hatékonyabban irányítsa. A programok, technikák, gyakorlások, feladatok, beszélgetések ebben segítenek.

ÖNGYÓGYÍTÓ  MODUL

Minden élő szervezet képes az öngyógyításra. Az emberi szervezet működése a tudat irányításával működik. Gyere velünk és tanuld meg, hogyan működik!

“A tudás útja”– gyakorlás, elmerülés, relaxáció, az önmegismerés kezdeti lépései. Megismerkedés a “Hologram” és a “Paradigma” szó jelentéseivel. Beszélgetések – “Hogyan irányíthatjuk az életünket?” . Az irányítás, koncentráció technikái. Mire használhatjuk mindezt az életünkben?

 “Az öngyógyítás” – gyakorlat/ elmerülés újabb technikával az egészségünk megőrzéséért, és gyógyulásunk érdekében. Az energia és az információs gyógyítás. Pszichikai rákészülés a frekvenciaemelkedésre.

A metafizikai kommunikáció, az 5 érzékszerven túli érzékelés finomítása, (koncentráció, fókusz, belső hang)

Maja – az illúzió” – az illúzió síkjai és más tudati síkok

 Külön gyakorlatok célozzák az ego uralásának lehetőségeit, a manipulatív ego mélyebb megismerését. Vannak olyan fel nem tüntetett programpontok, amelyek MEGLEPETÉS helyzeteket, szándékosan váratlan fordulatokat tartalmaznak, ezzel is  az egot készítjük fel az Életre, a váratlan helyzetek kezelésére, és ezzel együtt javítjuk a türelem és tolerancia-képességgel kapcsolatos tulajdonságainkat. A személyiségben elmélyül az elengedés, megengedés és az alázat energiája, miközben rezgésszintünk folyamatosan emelkedik. 

Az utolsó napon az akadémia tagjai beavatásban részesülhetnek (aki kéri), mely a magasabb frekvenciákra való teljes ráhangolódást és a frekvencia-ugrást teszi lehetővé. A beavatás során személyre szóló energetikai eszközt kapnak, mellyel tovább haladhatnak a folyamatban.

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt