szakralis_akademia

Szakrális Akadémia

a tudás választása

A Szakrális Akadémia létrehozásának célja

Egy lehetőség arra, hogy megismerkedhess a Szakrális Tér Közösség ideológiájával, küldetésének legfontosabb alapelveivel. Külön személyes lehetőség Számodra, hogy megértsd, az életed irányítása a TE kezedben van!

Erre vonatkozólag néhány alaptechnikát is elsajátíthatsz, gyakorolhatsz, hogy majd a saját életedbe is integrálhasd. A Szakrális Akadémia egy egyedi lehetőség, hogy találkozz a szakralitáson keresztül önmagaddal. 

Több modult is találsz a folyamatban. Minden aktuálisan szerevezésre kerülő akadémia-hétvégék folyamatos lehetőségeket biztosítanak majd Számodra az önfejlesztő, újabb technikákat megismertető programjaink sorában.  

A Szakrális Akadémia célja, hogy a fejlődni kívánó ember magasabb rezgésre kerüljön a személyiségét formálja, életét hatéko-nyabban irányítsa. A programok, technikák, gyakorlások, feladatok, beszélgetések ebben segítenek.

Szakrális Akadémia

“Párkapcsolódás” modul 2020.október

Tematikák

együtt az úton

Modulok:

– Öngyógyító modul

– Párkapcsolati modul

– Családi szálak modul

– Gondolati teremtés modul

– Gyermekvárás modul

– Társ -és gyermek kezelés modul

Légy Tag!

összetartozunk

A hétvégék keretein belül mindazok, akik komolyan elhatározzák a közösségünkhöz való tartozást, illetve gondolkodásuk és hozzáállásuk elég alapot nyújt az életükben és  gondolkodásukban való továbblé-péshez, regisztrálhatnak a hivatalos Szakrális Tér Közösség tagságra. A tagok azonkívül, hogy majdnem 100 inspiráló tananyagból fejlődhetnek,  folyamatos kedvezményekben része-sülnek és számos lehetőség közül válogathatnak

"Öngyógyító" modul

Az utolsó napon az akadémia tagjai beavatásban részesülhetnek (aki kéri), mely a magasabb frekvenciákra való teljes ráhangolódást és a frekvencia-ugrást teszi lehetővé. A beavatás során személyre szóló energetikai eszközt kapnak, mellyel tovább haladhatnak a folyamatban.

Külön gyakorlatok célozzák az ego uralásának lehetőségeit, a manipulatív ego mélyebb megismerését. Vannak olyan fel nem tüntetett programpontok, amelyek MEGLEPETÉS helyzeteket, szándékosan váratlan fordulatokat tartalmaznak, ezzel is  az egot készítjük fel az Életre, a váratlan helyzetek kezelésére, és ezzel együtt javítjuk a türelem és tolerancia-képességgel kapcsolatos tulajdonságainkat. A személyiségben elmélyül az elengedés, megengedés és az alázat energiája, miközben rezgésszintünk folyamatosan emelkedik. 

Szakrális Akadémia

vélemények

Helyszín

a csodálatos nemzeti park

A Fertő-Hanság Nemzeti Park magva a legnyugatibb eurázsiai sztyepptó, a Fertő. Kiemelkedően értékes növény és állatvilága miatt a Fertő-tó hazai részén, a Hanságban e vidék tájvédelmi körzeti rangot kapott, majd 2001-ben nemzetközileg elismert világörökségi rangot.

Szállás

meghitt és barátságos

A Szakrális Akadémia központi bázisa a Dr. Csapody István erdőmérnök, botanikus nevét viselő épület, mely 2007 májusában nyitotta meg kapuit. A védett területek ölelésében, Fertőújlak település szélén elhelyezkedő épület természetiskolai oktatás és a Parkba érkező látogatók találkozási helye. Minősített erdei iskolai központ.

Vezetők

'Dr Márkus Barbara

akadémia vezető

“Szeretem az embereket, szeretem a beszélgetéseket, az életem a tanítás.”

Balogh Barnabás

prananadi nagymester

“Megtaláltam a helyem, a gyógyítás, a spiritualitás a lényem része lett.”

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt