Tér Közösség Piknik

Május 18.
Sopronkövesd
09:00-17:00ig

EGY NAP ÉRTED! Minden, ami a testi-lelki egészséghez kell és sok mindent ingyenesen ki is próbálhatsz! Ezen kívül jókat ehetsz-ihatsz, kóstolhatsz,  megpihenhetsz a fáradt hétköznapokból. Gyere a családoddal, vagy barátokkal és érezd jól Magad! 

Tér Közösség Piknik

Május 18.
Sopronkövesd
09:00-17:00-ig

EGY NAP ÉRTED! Minden, ami a testi-lelki egészséghez kell és sok mindent ingyenesen ki is próbálhatsz! Ezen kívül jókat ehetsz-ihatsz, kóstolhatsz,  megpihenhetsz a fáradt hétköznapokból. Gyere a családoddal, vagy barátokkal és érezd jól Magad!

Gyere és találd meg az egészségedhez vezető utat!
A belépés ingyenes!

Kiknek szól ez a nap?

Aki keresi az egészsége visszaállításának lehetőségeit:

Keringési- és érproblémák, ödéma, kimerültség, emésztési problémák, gyulladások, vérnyomás gondok, elhízás, stressz, krónikus betegségek, stb. esetén.
Próbálj ki alternatív módszereket és kezeléseket!

A testi lelki egyensúlyt keresőknek

Ha meg szeretnél pihenni, kikapcsolni, feltöltődni. Ételekkel, italokkal, békés-szép környezettel várunk. Hozd a takaródat egy jó piknikre, terítsd a fák árnyékába és hallgasd a hangtálakat, jógázz, lélegezz, vagy csak érezd jól magad a barátokkal vagy a családoddal.

Aki szereti a kelet világát

Fedezd fel a kelet varázsát és válassz a finom füstölőkből, ezoterikus ajándéktárgyakból, gyertyákból és fantasztikus könyvekből.
Ezen a napon találhatsz Magadnak csodás kézzel festett üvegtárgyakat, mandalákat is.

09:00: Kapunyitás

10:00: JÓGA AZ EGÉSZSÉGÉRT – Molnárné Szilvi jógaoktatóval

10:40: LÉGZÉS TECHNIKÁK AZ EGÉSZSÉGÉRT – légzés technikák tanulása gyakorlatban Molnárné Szilvi jógaoktatóval

11.00: HANGTÁL FÜRDŐ A TERMÉSZET ÖLELÉSÉBEN – Pongor Tündével

12:00: Ebédidő

13:00: MI A FUNKCIONÁLIS-HOLISZTIKUS TÁPLÁLKOZÁS – Balázs Attilával (Magyarország egyik legnagyobb egészség-mentorával)

14:00: A CSAKRA LÁMPA HATÁSA AZ EMBERI SZERVEZETRE – Dr. Regényi Péter orvos-feltalálóval

14:40: MEDITÁCIÓ – ‘Dr Márkus Barbarával

15:15: TESTI-LELKI GYÓGYULÁS A XXI. SZÁZADI EMBERÉRT – ‘Dr Márkus Barbarával integratív tanítóval (az elme programozás megalapítója, a Szakrális Tér Közösség alapítója és vezetője) 

Helyszín: Sopronkövesd, Alkotóház (Sopronkövesd, Kossuth Lajos u 53.)

A fák hűvös árnyékában, a szabadban sok jó dologgal várunk:

Rotyogó gulyással várunk Benneteket 

Díjmentes terápiás kutyamasszázs, állatrehabilitáció

Ezen a napon díjmentes terápiás kutyamasszázs, állatrehabilitáció is vár. Ez a módszer sérült, vagy lábadozó kutyák részére mozgásszervrendszert segítő masszázs terápia. Hozd el a kutyusod, hogy segíthessünk! A kutyusodért dolgozunk, hogy pszichikailag egyensúlyba kerüljön és testileg pedig gyógyulhasson! 

Hennafestés – Ananta-Lila Devidasi (Országos bajnok)

Szeretettel vár mindenkit a díjnyertes hennafestő művész, a Csodálatos henna könyv társszerzője. Álmodd meg a hennád, vagy bízd rá a művészre, hogy ráérezzen a rezgéseidre és csodát alkosson a bőrödön. 

Földanya világa üzlet

Szabó Évi ezoterikus ajándéktárgyakkal, füstölőkkel, gyertyákkal, könyvekkel és sok-sok csudaszép dologgal vár.

Jóga – Molnárné Szilvi jógaoktatóval

Jógázz Szilvivel és tanuld meg az élettani folyamatokhoz és az egészséged fenntartásához fontos speciális légzőgyakorlatokat! A jóga az egészség és az élet, tarts velünk!

Hangtál fürdő Pongor Tündével

Csoportos hangfürdő vár a kertben, de egyénileg is kipróbálhatod a hangterápiát és élvezheted a rezgések világát Tündivel, aki a szavaival is békét ad a Léleknek… 

Sántha Eszter üveg mandala festő

Csodáld meg Eszter lélegzetelállító üvegtárgyait és kisebb-nagyobb mandaláit, melyeket csodás kreativítással és végtelen türelemmel alkot. Ha valamelyik megtetszik, akár az otthonod dísze is lehet.

Az Alkotóház épületében is izgalmas lesz a kínálat:

Dr. Regényi Péter orvos

A doktor úr bemutatja saját találmányát, a már nemzetközileg is elismert csakra harmonizáló és energetizáló fény-szín- és hangterápiás rendszerét, mely a helyszínen kipróbálható. 

Bemutatkozik a sopronkövesdi EGÉSZség Tér Centrum rendelője

Szeretettel várnak mindenkit ingyenes tanácsadással, gyógytermékekkel. Bemutatják a kvantumfrekvenciás állapotfeltárásra és kezelésre alkalmas gépet. A kvantum-frekvencia a jövő orvostudománya. A holisztikus gondolkodású tudósok szerint a szervezet önregenerációs képességének serkentése a betegségek gyógyításának, és végső soron az egészség megőrzésének is a kulcsa egyben.

Sanitas egészségközpont Sopron

Grubichné Pintér Anikó szeretettel várja az érdeklődőket alábbi szolgáltatásaival: 1.) CardioLounge száraz szén-dioxidos kezelés ismertetése. 2.) Doctor Life gépi nyirokmasszázs ismertetése és ingyenesen kipróbálása.

A Szakrális Tér közösség, a program házigazdája bemutatkozik

A Szakrális Tér Közösség online oktatási rendszer és közösség. Testi-lelki öngyógyító technikákat, önismeretet, gyermeklélektant, metafizikai ismereteket és kvantumfizikát tanulhat az arra nyitott érdeklődő. A közösség alapítója és oktatója: ‘Dr Márkus Barbara

15:00 órai kezdettel szeretettel várja az érdeklődőket  TESTI-LELKI GYÓGYULÁS A XXI. SZÁZADI EMBERÉRT című előadására, melyben a legmodernebb egészség visszaállító technikákról, módszerekről beszél.

Létrehívó és nézőpontváltó Bodrogi Katival

Kati szeretettel vár minden Kedves Érdeklődőt a következőkkel: Access Consciousness,
kezelések, FACELIFT- kurzusok, felnőtteknek gyerekeknek, életmód facilitátor, tudatos szülő és gyermek beszélgetések, Accerss Bars, tanfolyam, tudatosság. És ahogy ő fogalmaz: ‘Imádok facilitálni és hozzájárulni a változáshoz. Örömmel várok mindenkit, akinek ajándék lehetek ebben .” A helyszínen lehetőség van a testkezelések kipróbálására és könyvek vásárlására. 

A tiszta víz rendszer Kovács Attilával

Attila célja, hogy minél több család számára legyen elérhető az igazán egészséges, kristálytiszta  ivóvíz. Ezen a napon megmutatja ennek elérséhez szolgáló lehetőségeket illetve tanácsot ad a betegségek és a víz összefüggéseiről

Dekagramm – csomagolásmentes bolt kóstolói

Amit náluk találhatsz:

Egészséges, teljesértékű harapnivalókat, magyar, cukrozatlan, tartósítószer mentes magvakat, aszalványokat, 100% gyümölcsből készült lekvárokat, fermentált zöldségcsodákat, magyar zabból és -almasűrítményből készült granolát, adalékmentes fűszereket, hidegen sajtolt olajokat, glutén-, tojás- és tejmentes tésztákat, bőrbarát natúrkozmetikumokat

Sajtvarázs Győr

És mivel várnak? Hosszan érlelt hegyi sajtokkal (½ évtől 3 éves korig), melyeknek csak 3 összetevője van: tej, sajtkultúra és só. De lesz még házi gyümölcs juice, valamint házi csabai kolbászok. Büfékocsival várnak mindenkit!

Funkcionális élelmiszer – azaz a sejtjeidet etesd!

Kóstolóval vár Balázs Attila, a magyarországi “Életút Program” megalkotója, hogy megmutassa, milyen az igazi élelmiszer: energia, immunitás, jó közérzet! Ad meg a sejtjeidnek az üzemanyagot és a megfelelő táplálékot!

Az egészség napja és piknik

Képzelj el egy napot, amelyben nem érzed magad túlterhelve, kiszabadulsz a gondokból és csak egyszerűen jól érzed magad. 

Fantasztikus helyszínen a teljes harmónia vár. A belső terekben minden, ami a testi egészségedet szolgálja, a fás-árnyas ligetben pedig minden, ami a lelki békéd biztosítja.  

A piknikre hozd magaddal a barátaidat, családtagjaidat és egy takarót, amelyen egyszerűen leheveredhettek, beszélgethettek, kikapcsolhattok és élvezhetitek mindazt, amit ez a nap tartogat Számotokra.

Próbáld ki ingyenesen, ami segíthet:

 • Energetizáló csakra lámpa az egészségért
 • Száraz szén-dioxidos kezelés bemutatása és a gépi nyirokmasszázs ingyenes kipróbálása
 • Egészséges ételek kóstolója
 • A sejtek üzemanyaga: a funkcionális ételek kóstolója, 
 • Jóga
 • Hangtálfürdő

Próbáld ki ingyenesen, ami érdekel:

 • Energetizáló csakra lámpa az egészségért
 • Száraz széndioxid-os kezelés bemutatása és a gépi nyirokmasszázs ingyenes kipróbálása
 • Egészséges ételek kostolója
 • Funkcionális ételek kóstolója, a sejtek üzemanyaga
 • Jóga
 • Hangtálfürdő

Sopronkövesden ugyanekkor kultúr fesztivál koncertekkel:

Május 18-20-án a sopronkövesdi Pünkövesd feszten az alábbi fellépőkkel találkozhatsz még:
Itt meg tudod megnézni

 Azért kérjük a jelentkezésed, hogy tudjuk kb. mennyi főre számíthatunk. Köszönjük! 

Sajnos nem tudjuk fogadni jelentkezésed, mert teljes teltházunk lett a hatalmas érdeklődésnek köszönhetően! 🙂
Már több, mint 400-an jeleztétek, hogy eljöttök és a területek befogadó képessége sajnos limitált.

Köszönjük a megértésed.

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt