3 napos elvonulás a Krishna völgyben

A Bhagavad GITA tanításai a nyugati embernek – 2024. március 29-31.

Minden hely elkelt!

A harmonikus hétköznapok eléréséért ismerd meg a keleti filozófia tanításait és transzformáld az életedbe. Légy szellemi cselekvő a saját életedben!

Csodaszép környezetben várnak a tanítások, szertartások, kirándulások a Krishna völgyben, ismerkedés, beszélgetés a helyi hívőkkel.

Egy elvonulás a hétköznapi problémáktól, a felgyorsult világtól és a külső, belső zajoktól 3 teljes napig.

Mit érhetsz el ebben a 3 napban?

 • mély nyugalom
 • kiegyensúlyozottság
 • belső béke
 • boldogság
 • növekvő szellemi képességek
 • spirituális felébredés
 • gyógyító és öngyógyító képesség
 • a benned lévő teremtő erő felélesztése
 • különleges képességek (Siddhik)
 • teljes szabadság
 • megvilágosodás lehetőségének útja

Engedd meg végre, hogy találkozhass az igazi Önmagaddal, ahol nincsenek gondolati zajok, ahol a szeretet egy harmonikus, csendes állapotban nyilvánulhat meg és teljesülhet ki. 

A hétköznapok lelkibékéjéhez és a rohanó világ káoszának uralásához a legfontosabb, hogy állandó kapcsolatban légy a lelkeddel. ha készen állsz, együtt megteremtjük ezt a kapcsolatot, amit már csak fent kell tartanod. Hogy hogyan? Megmutatom Neked!

A kelet tanításai nyugatnak

Jnana – karma – Sanyasa yoga – A bölcsesség, cselekvés, lemondás egyetemes útja

A tettek természete kiismerhetetlen. A megkülönböztetés filozófiája által különböztetjük meg őket:

 • karma
 • akarma
 • vikarma

Távolodj el a hétköznapoktól 3 napra és a végén vidd haza a lelki békét.

Kukkants be egy pillant varázslatba és hangolódj rá a csodákra… (a helyszín, ahol várunk nagyon sok szeretettel)

Meditációk, tanítások, beavatások várnak 3 napon át.

Globális információk:

nem csak részmegoldásokat kapsz az életed egy területére, hanem a tanítások anyagain keresztül az életed minden szegmensét rendezheted és képessé válsz irányítani azt.

Az elvonulás vezetője: ‘Dr Márkus Barbara spirituális vezető, az elme programozás technikájának megalkotója, a Szakrális Tér Közösség vezetője

30 éves tapasztalattal mutatja meg, hogyan lehetsz az életed irányítója, hogyan fogj hozzá a negatív hiedelmeid felszámolásához. Kézen fog, hogy megmutassa, hogyan szabadulhatsz ki a szokásaid börtönéből!

A keleti filozófia segítségével alámerülhetsz a pszichéd és a lelked mélyebb rétegeibe, hogy megleld a belső fényt, amely már régóta vár rád. 

Indiában szívta magába a tudást hónapokon, éveken át. Aztán idővel kialakította a saját filozófiai modelljét, mely fantasztikus eredményekkel működik. 

Mester kurzusokat, szemináriumokat vezet, tréningeket tart, különböző tematikájú elvonulásokat szervez és hosszú évekkel ezelőtt elindította a Szakrális Tér Közösséget, hogy a sok fejlődni vágyó embernek biztonságot adó, támogató rendszert/közösséget hozzon létre.

Több interjú és film is készült a munkásságáról. A saját fejlődése mellett az alapvető emberi értékek elköteleződött képviselője. Töretlenül megy előre és dolgozik, hogy ezután is minél több lelket hazavezethessen.

Mi vár ezen a 3 napon? ízelítő a programokból:

Reggelente PRANA YAMA légzés

Minden nap meditációk

Tanítások: mit menekíthet át a nyugati ember a hindu világból, hogy elérje a boldog életet és az elégedettséget?

A Bhagavad GHITA tanításait fordítom le könnyen érthető formába a családi kapcsolatokról, az egymás ellen fordulásról, az 5 fizikai érzékszervről, az Istennel való kapcsolatról, az egonkkal való küzdelmekről, a lelki béke megtalálásáról.

A koncentráció és a figyelem gyakorlása, mely által tűpontos fókusszal tudjuk teremteni a napjainkat, az elérendő céljainkat, és az álmainkat.

Fakultatív programok a Krishna völgy hívőivel, szertartáson való részvétel, zene, tánc, mantrázás

Ha további kérdésed van, hívd ügyfélszolgálatunkat:

+36 30 322 86 42

Ez vajon neked is jó lehet?

Gyere, ha magadra ismersz:

Felismerted, hogy nem a körülményeink áldozatai vagyunk, hanem mi irányítjuk a körülményeinket, így az egész életünk a saját felelősségünk.

Foglalkoztat a saját létezésünk értelme és célja.

A fejlődést választod.

Hajlandó vagy tenni önmagadért.

Végre a kezedbe akarod venni az életed irányítását.

Hajlandó vagy időt és energiát fordítani arra, hogy harmóniába állítsd az életed.

Kérlek ne gyere, ha ezek igazak Rád:

Könnyebb az áldozat szerepben sajnálni önmagad és közben másokat okolni a saját helyzetedért.

Inkább a lustaságot választod, mint a tudás iránti vágyat és az ismeretszerzést.

Nem akarsz egy jobb és minőségibb életet élni.

Nem fontos az anyagi biztonság és a tartós jólét megteremtése, a teljes bőség elérése.

Nem számít az egészséged és a fizikai állapotod.

A körülmények (politika, gazdasági helyzet, járványállapot, stb.) kiszolgáltatottjaként akarsz élni.

Vélemények, akik már vele tartanak

Mit adhat a kapcsolódás?

A hangos külvilág helyett most válaszd a csendes befele figyelést.

Extra programok

1,5 órás kirándulást teszünk a Krisna-völgyben ökrös szekéren, miközben történeteket hallgatunk a tehenészetről, a gazdálkodásról, a növénytermesztésről, a csodás biofarmról, a fenntarthatóságról és az egész öko-völgyről. 

Szombaton este bajhan éneklés és tánc vár, ahol átadhatod magad a felemelő spirituális energiáknak a szent énekek, mantrák és a lüktető dallamok által. Felszabadulást érezhetsz, ahogy a rezgéseid megemelkednek és az emelkedettség flow-ja átitatja a teret és csodás atmoszférát teremt a szívekben.

Fakultatívan részt vehetsz velünk a hajnali szertartáson, amelyben a meditáció és a befelé figyelés által kontemplálódhatsz, elcsendesedhetsz.

Étkezés

A Vegetáriánus étterem magas színvonalát a séf vegetáriánus konyhaművészetben eltöltött 25 éves tapasztalata biztosítja. A főszakács ajánlataiban egyaránt megtaláljuk a tradicionális magyar ételeket, valamint az olasz, india ízeket, a vegán illetve a nyers vegetáriánus konyha ételeit is. A hozzávalók nagy része a település bio-és öko-gazdaságaiból kerülnek ki, ezáltal táplálva nem csak a testet, hanem a lelket és az elmét egyaránt.

Ha biztosítani akarod a helyed, akkor siess, mert limitáltak a helyek és lemaradsz. Jelentkezési határidő: 2024. március 15. éjfél.
Minden hely elkelt!

Jelentkezni és lefoglalni a helyedet az alábbi űrlapon tudod:

Az ár tartalmazza a szállást a Rádhé Resort & Syám Meditációs És Rendezvényközpontban, a napi 3-szori étkezést, a fakultatív programokat és a teljes 3 napos programsorozatot.

Copyright 2024 | Márkus Barbara | FONTOS: A weboldalon látott eredmények nem átlagosak. A legtöbb ember soha nem éri el a kitűzött céljait, a megfelelő tudás, motiváció és kitartás hiánya miatt. Az elhangzott és látott eredmények, azoknak a sikeres tanulóké / klienseké, akik Önmagukba fektettek elegendő munkát a fejlődésükért. Semmi nem garantálja a sikeredet, ha nem kezdesz el dolgozni érte. Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Meta Platforms, Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. A FACEBOOK a Meta Platforms, Inc. bejegyzett márkaneve.

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt