Tarts velem legalább 1 hónapra és találd meg Önmagad! 

Az összes eddigi anyagom máris a tiéd lesz, hogy megtaláld a helyes utad és át tudj lendülni a nehézségeiden! Töltsd ki a lenti űrlapot a belépéshez.

OTP ÁLTAL BIZTOSÍTOTT

A bankkártyás fizetés az OTP Simplepay biztonságos rendszerén keresztül történik. A szarkalis-ter-kozosseg.hu weboldal üzemeltetője (Szakrális Tér Közösség Kft.) nem tárolhatja, és nem is láthatja a bankkártya adataidat. A fizetésekért viszont teljes felelősséggel tartozunk! Csak az általad kért szolgáltatásért terhelhetjük meg a kártyádat.

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártyás fizetések a legbiztonságosabbak. Ekkor ugyanis minden banknál van lehetőséged a chargeback kérésére. Ekkor a bankod visszautalja a pénzt a számládra, és a behajtást felénk ő intézi. Jogtalan terhelésből nem származhat anyagi károd.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan a szakralisterkozosseg@gmail.com e-mail címre vagy hívd Balogh Barnabást a +36303228642-es számon, aki örömmel segít neked.

Csak bankkártyával tudsz fizetni, mert ez sokkal kevesebb adminisztrációval jár számunkra!

Manapság már minden céges és magán bankszámla mellé adnak évi pár ezer Ft-os díjért bankkártyát, amivel lehet online vásárolni, szóval ha komolyan gondolod a fejlődésedet, akkor az nem lehet akadály, hogy nincs bankkártyád.

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tescoban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz.

Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A Szakrális Tér Közösség fizetési felülete viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, a cég (Márkus Barbara EV) leinformálható, https protokollt használ a weboldal és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak az Otp Simplepay-nek.

Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja.

Természetesen! Rendelésed leadása után automatikusan kiállítódik a számla a rendeléskor megadott adataiddal.

A számláidat a vásárláskor megadott e-mail címre kapod meg.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt