Vedd kezedbe az irányítást és az elméd erejével gyorsítsd fel az álmaid elérését

Az ingyenes, 5 napos programmal felfedezheted az elmédben rejlő korlátlan lehetőségeket, és megtanulhatod, hogyan alakítsd az életedet a vágyaid szerint.

Ha eleged van abból, hogy

 • nem te irányítod az életed
 • sorozatosan rossz dolgok történnek veled
 • csak álom a boldog párkapcsolat és sikeres karrier
 • sosem éred el a céljaid
 • küzdesz a betegésgekkel, depresszióval

Itt az idő, hogy átvedd a kontrollt a gondolataid, ezzel az életed felett.

Benned is ott a képesség, hogy mindent megváltoztass, hogy végre úgy alakuljon az életed, ahogy arról mindig is álmodtál. A boldog, sikeres élet kulcsa már most is ott van a kezedben, a saját elmédben. És mielőtt kételkednél megmutatom, hogy hozd ki ezt magadból.

Könnyen használható, bizonyítottan működő technikák, bonyolult szakkifejezések és mellébeszélés nélkül

Neked is működni fog. Tudom, mert mindent, amiről az ingyenes kurzusban és a webináron szó lesz, én magam és több 100 elégedett tanítványom is alkalmazza nap, mint nap. Nem kell külön végzettség, vagy előzetes tudás. Minden azonnal érthető és a gyakorlatba ültethető.

Gyerekjáték lesz a kihívásokkal szembeszállni

Javulni fog az intellektusod, könnyebben és tisztábban meglátod majd a megoldásokat.

Egyszerűbben, jobb döntéseket hozol majd

Kiélesedik a belső iránytűd, hozzáférsz a transzcendális tudáshoz és bátran hagyatkozhatsz az intuíciódra is

Egyre inkább a jelenben tudsz élni és kiteljesedni

Ahelyett, hogy a múlton vagy a jövőn rágódnál, többet érzékelsz a téged körülvevő pillanatokból

Kirobbanó erőd lesz a hétköznapokra

Nagyságrendekkel hatékonyabbá válsz a munkádban, gyökeres változásokat érhetsz el a kapcsolataidban, elérheted a valódi boldogságod

Ez nem egy újabb elvakult “EZO-SPIRI” közhely

Tudom, hogy benned is ott a kételkedés. Annyi hamis tudás, annyi átverés van már az interneten, hogy nehezen hiszel el bármit. Egy olyan anyagot raktam össze, ahol mindenféle varázslás mentes valódi tudást kapsz. Ami könnyen alkalmazható, egyszerű és letisztult, lényegretörő technikákkal, amit bárki alkalmazni tud.

A program neked szól, ha

Ez a kurzus nem tud segíteni, ha

A program neked is működni fog

5 napon át minden nap megosztok veled egy jól érhető, logikusan felépített, szakzsargont és mellébeszélést mellőző videót, amikben megmutatom, 

 • hogy mit érhetsz el, ha megismered az elméd működését  
 • mi kell ahhoz, hogy szelektálni tudd a hátráltató gondolataid  
 • hogy igenis képes vagy erősíteni a teremtő erőd  
 • hogyan szabadulj meg a régi, blokkoló hitrendszereidtől  
 • mit tegyél, hogy képes legyél újra programozni a gondolataid az elméd erejével  
 • mire van szükséged, hogy Te is életminőséget tudj ugrani az elme programozással  
 • mi kell ahhoz, hogy a vágyott célokat fénysebességgel elérd az életedben  
 • mi szükséges ahhoz, hogy a szabad akaratod felhajtó erőként tudd használni

Egy bevezető minikurzus webinárral, most TELJESEN INGYEN

5 videó az elme
programozásáról

Zárt
facebook csoport

exkluzív élő webinár
az Eleme programozásáról

GARANCIA
Ne hidd el előre, próbáld ki és érezd a különbséget

Őszintén segíteni szeretnék neked, hogy Te is megtapasztalhasd, hogy mire képes az elméd. Épp ezért itt nincs apróbetűs rész, nincsenek rejtett költségek. Ez egy színtiszta ingyenes tudásanyag. Csatlakozz bátran, hiszen csak nyerhetsz vele.

Ki vagyok és miért hihetsz nekem?

‘Dr. Márkus Barbara vagyok, léleképítő, spirituális vezető

30 éve kutatom és használom az elme erejét és lehetőségeit. 15 éve oktatom is ezeket az ismereteket. Az elmében születő gondolatok testünkre ható biológiai, kémiai befolyását és az életünk minőségére gyakorolt hatását. 

Felismertem, hogy az emberi lényeknek vannak olyan csodálatos rejtett képességei, amelyeket megismerve és használva az életének minősége automatikusan pozitívan változik és az utóhatás a boldogság, az elégedettség, a bőség és az egyensúly.

Több könyvem jelent meg ebben a témában, Magyarország-szerte tartok kurzusokat és előadásaimon online hallgatóim több országból is jelen vannak. Tanítványaim között találhatunk nyitott gondolkodású klinikai orvosokat, coachokat, terapeutákat, vállalkozókat, akik többszáz főt alkalmazó cégek tulajdonosai.

Itt találkozhattál már velem:

Az életünk minősége a gondolataink utóhatása csupán

Több halálos betegségből gyógyultam fel önerőmből, nehéz anyagi helyzetből emelkedtem fel és ma egy jól működő vállalkozást vezetek, ahol embereknek segítek abban, hogy mindezt megértsék és elsajátítsák a sikerhez, boldogsághoz, bőséghez, egészséghez vezető utat.

3-szor voltam a klinikai halálban, ahonnan rengeteg anyagon túli megtapasztalással és az emberi életre vonatkozó még bölcsebb rálátással tértem vissza. Megértettem a tudat, az elme és az ego működését, hogy ezeket hogyan állíthatjuk az életünk szolgálatába.

Ismerd meg azok történetét, akik már kezükbe vették életük irányítását

Hogy fog ez az 5 nap és az ingyenes kurzus valódi változást hozni az életedbe?

Őszinteséget és egyenes beszédet ígértem neked. Ehhez Te is kellesz. A tudást meg fogod kapni. Minden szükséges technikát átadok, amivel már több 100-an értek el egy jobb, teljesebb életet. Viszont, ha nem alkalmazod, akkor nem lesz változás. Arra kérlek, hogy használd ezt az egyszerű, könnyen beépíthető tudást és meg lesz az eredménye.

Hogy fog ez az 5 nap és az ingyenes kurzus valódi változást hozni az életedbe?

Őszinteséget és egyenes beszédet ígértem neked. Ehhez Te is kellesz. A tudást meg fogod kapni. Minden szükséges technikát átadok, amivel már több 100-an értek el egy jobb, teljesebb életet. Viszont, ha nem alkalmazod, akkor nem lesz változás. Arra kérlek, hogy használd ezt az egyszerű, könnyen beépíthető tudást és meg lesz az eredménye.

Te is vágysz az ilyen elképesztő eredményekre?

Nézd meg mit mondanak, akik már részt vettek a programban. 

Nagyon hálás vagyok, megértettem, az elmém szerepét a lélekfejlődésemben és természetesen akkor találkoztam mindezzel, amikor a legnagyobb szükségem volt rá. Megfogadtam, hogy soha többet nem engedem meg az egomnak, hogy meghackelje a lélek munkáját és nem fogok többet szenvedni, hanem könnyedén haladok utamon 🙂  Mióta Téged hallgatlak, megváltozott a fényem, mások is észrevették. 🙂

Fülöp Robi

Azt gondolom, hogy életem egyik legjobb döntése volt, hogy elkezdtem tőled tanulni. Más szóhasználathoz vagyok szokva, de a tiéd ettől eltérő, nem spiri-közhelyszótár-szerű, miközben süt belőled a nagyon mély, precíz lényeglátás. Leginkább egy szó jut eszembe a stílusodról, hogy az emberi.

Buruzs Tamás

Nagyon köszönöm és hálás vagyok mindazért, amit eddig kaptam tőled. Azelőtt is foglalkoztattak ezek a dolgok, mert olvastam, előadásokat hallgattam, mégis valahogyan így még senki nem tudta átadni a lényeget.

Varga Marianna

Ez az egyetlen ilyen alkalom

Most nincs idő a halogatásra. 
A kurzus hamarosan elindul. És ha Te nem jelentkezel időben, akkor le fogsz maradni és ez a nagyszerű lehetőség bezáródik egy ideig.

nap
óra
perc
másodperc

Az elme ismerete teljesen új perspektívát ad az életednek és hallatlan pozitív változásokat generálhat a sorsodban. Lépj a változás útjára!

Mi mindent kapsz, ha kéred az anyagot?

Kerekedj felül az önbántalmazáson, félelmeiden, kudarcaidon és építs magadnak egy új, ragyógó és sikeres életet, amilyenre mindig is vágytál.
Add meg a neved és e-mail címed és eléred az első videót Május 12-től a zárt Facebook csoportunkban.
Ezután további 4 napon át folyamatosan küldöm neked Az Elme programozása kurzus előkészítő videóit, hogy kényelmesen fel tudd őket dolgozni és felkészülten érkezz a kurzusnyitó webináromra.

Mi mindent kapsz, ha lent feliratkozol?

Copyright 2024 | Márkus Barbara és Szakrális Tér Közösség Kft. | FONTOS: A weboldalon látott eredmények nem átlagosak. A legtöbb ember soha nem éri el a kitűzött céljait, a megfelelő tudás, motiváció és kitartás hiánya miatt. Az elhangzott és látott eredmények, azoknak a sikeres tanulóké / klienseké, akik Önmagukba fektettek elegendő munkát a fejlődésükért. Semmi nem garantálja a sikeredet, ha nem kezdesz el dolgozni érte. Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Meta Platforms, Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. A FACEBOOK a Meta Platforms, Inc. bejegyzett márkaneve.

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt