Égi mesterek misztikus technikái

Az elméd erejének kapacitálása szeminárium
Győrben ****Hotel Garzon Plaza-ban,

2023. november 25-én szombaton

Érd el a Benned rejlő Isteni Alkimista belső templomát a spirituális maszlagok nélkül!

‘Dr Márkus Barbara léleképítő, az elme programozás technikájának megalkotója

Égi mesterek misztikus technikái

Az elméd erejének kapacitálása szeminárium
Győrben ****Hotel Garzon Plaza-ban,

2023. november 25-én szombaton

Érd el a Benned rejlő Isteni Alkimista belső templomát a spirituális maszlagok nélkül!

‘Dr Márkus Barbara léleképítő, az elme programozás technikájának megalkotója

Kinek is jó ez a nap?

  • Aki szeretne újabb, fajsúlyos spirituális technikákat elsajátítani.
  • Aki mélyebben szeretné érteni a saját létezésének értelmét.
  • Aki tisztábban szeretné látni a jelenlegi életében történt életesemények közti összefüggéseket.
  • Aki tovább szeretne fejlődni a spirituális keresés útján.
  • Aki esetleg még nem tudott elengedni valakit, aki valaha fontos volt számára, és nem tud túljutni a gyász fájdalmán

Ne gyere el, ha:

  • Pontosan tisztában vagy az életed minden történésének okaival.
  • Ha tökéletesen látod az összefüggéseket az életedben.
  • Ha már nincsenek feltáratlan kérdéseid a spirituális fejlődéseddel kapcsolatban.
  • Ha sosem rázott meg, ha valakit el kellett engedned.
  • Ha nincs szükséged olyan különleges spirituális technikákra, amelyek egy másik dimenzióból érkeztek.

Régóta érzed, hogy az életed megoldásához a tudás "odaát" van?

Gyakran úgy érezheted, hogy az életed egy mókuskerék. Folyamatosan dolgozol, próbálkozol, tanulsz, de nem kerülsz közelebb a céljaidhoz. Hogy már évek óta nem tudsz előrébb lépni. Ott van ez az akadály a magánéletedben, karrieredben, a fejlődésedben és az egészségedre is rányomja bélyegét.

Ha így érzed, jó hírem van, mert a megoldás ott van, ahol az akadály is: a saját elmédben. Csak fel kell tépned a korlátait, hogy a szellem ereje felszabadulhasson.  

A már fizikai testet nem öltött szellemmesterek által átadott technikákat és magas rezgésű tudást használhatod most arra, hogy az életed egyensúlyba helyezd végre.

Pl. az embernek egy óriási dolgot kellene megtanulnia: mindörökre hagyja maga mögött a pszichikus vagy elmebéli erők világát. A legnagyobb kérdés, hogy ezt hogyan csinálja? Ezen a napon felfedem a válaszokat, hogy megérthesd a folyamatot és megteremthesd az életedben, amire mindig is vágytál, legyen az a bőség, az egészség, a párkapcsolat, vagy a hivatás területe.

Törj ki az anyag börtönéből és szabadítsd fel a szellemed

Könnyedén elérheted, hogy irányításod alatt tartsd az életed. A test frissessége pl. oly mértékben megőrizhető, hogy képes ellenállni a fertőző vagy egyéb betegségeknek.

Ezen a napon átadok Neked egy gyakorlati technikát a tiszta gyermeki tudatállapot elérésére, hogy elérjük a “tiszta csatorna” állapotot, amely gyermekkorunkban még nyitva volt és befogadó volt. 

Tőlem megkapod,
ami eddig hiányzott

‘Dr. Márkus Barbara vagyok, léleképítő, spirituális vezető.

30 éve kutatom és használom, 15 éve oktatom az elme erejét és lehetőségeit. A spirituális, lelki területeket ötvözöm az alternatív gyógymódokkal és az emberi test ismeretével. Az oktatások során pszichológiai és pedagógiai tudásomat is felhasználva érthetően, gyakorlatiasan adom át az ismereteket.

A technikák nekem is nap, mint nap segítenek az élet legkülönfélébb területein. 150 fős magyar kórust vezényelve Indiában, vagy polgármester helyettes jelöltként és akkor is, amikor otthon háziasszonyként teremtem meg az egészséges élet alapjait a szeretteimnek.

MINDEMELLÉ MOST A LEGNAGYOBB BÓNUSZ! Egy közel 1.000.000,- forint értékű, 150db minikurzussal és több Mesterkurzussal teli tudástárat kapsz, amiben
Magyarország egyik legátfogóbb eszköztárát kapod most ajándékba 1 hónapra, ha velem tartasz, ami minden élethelyzetre megoldást nyújt

És mit fog adni a bónusz tudástár számodra?

Gyors, ideiglenes megoldások helyett olyan tudást kapsz, ami univerzális és az életed minden területén segít majd. Ráadásul ezek a témák egyesével ki is vannak fejtve, így készen megkapod, amit csak alkalmaznod kell és élvezni az eredményét.

Kapcsolatok

A családi és baráti kapcsolataid és párkapcsolatod egyenesbe jön. A feszültségek megszűnnek. Jobban megismered magad és a körülötted élőket. Így lesz nyugodtabb és boldogabb az életed.

Egészség

Ha képes vagy letenni a terheid, egészségügyi problémáid is megszűnnek. Ha egy ideje úgy érzed csak árnyékod vagy régi önmagadnak, itt az idő, hogy változtass és visszakapd egészséged. Használd a módszereimmel az elméd erejét, hogy visszaállítsd az egészséged.

Karrier

Ott van a fejedben a cél, amit el szeretnél érni? Egy előléptetés, jobb munkahely, vagy egy sikeres vállalkozás. Most megkapod az eszközöket, amivel bármelyiket elérheted.

Most átléphetsz velem egy másik dimenzióba

Te is tudod már, hogy a tudomány is rég meghaladta az anyagi síkot. Minden, ami bennünket szolgál, annak forrása a formátlan forrásmezőben van. A fókuszált figyelem, mint tűpontos antenna veheti a szellemi mezők jeleit. 

Azonban, ha a vevő nem találja a megfelelő hullámsávot, a teremtő energia tiszta rezgéseiben zavar keletkezik és a teremtés sikeretelenségbe fullad.

Ezen a napon megtanítlak a fúkuszált figyelemre és a pontos vételi minőségre, hogy a Teremtés misztériuma a Te életedben is testet ölthessen végre. Az Égi Mesterek tudása elérhető, itt van a kezünkben, csak meg kell találni a megfelelő hullámhosszot.

Leszel Te, aki a következő sikertörténetet írja?

Nagyon hálás vagyok, megértettem, az elmém szerepét a lélekfejlődésemben és természetesen akkor találkoztam mindezzel, amikor a legnagyobb szükségem volt rá. Megfogadtam, hogy soha többet nem engedem meg az egomnak, hogy meghackelje a lélek munkáját és nem fogok többet szenvedni, hanem könnyedén haladok utamon 🙂  Mióta Téged hallgatlak, megváltozott a fényem, mások is észrevették. 🙂

Fülöp Robi

Azt gondolom, hogy életem egyik legjobb döntése volt, hogy elkezdtem tőled tanulni. Más szóhasználathoz vagyok szokva, de a tiéd ettől eltérő, nem spiri-közhelyszótár-szerű, miközben süt belőled a nagyon mély, precíz lényeglátás. Leginkább egy szó jut eszembe a stílusodról, hogy az emberi.

Buruzs Tamás

Nagyon köszönöm és hálás vagyok mindazért, amit eddig kaptam tőled. Azelőtt is foglalkoztattak ezek a dolgok, mert olvastam, előadásokat hallgattam, mégis valahogyan így még senki nem tudta átadni a lényeget.

Varga Marianna

Gyakori Kérdések

Ennek a napnak a díját kizárólag bankkártyával tudod kifizetni. Ezen megoldás a lehető legkényelmesebb számodra, hisz amennyiben szimpatikusnak találod havi anyagainkat és NEM MONDOD le a kapott ingyenes havi előfizetést, abban az esetben a havidíjat kényelmesen, automatikusan le tudjuk tőled vonni havonta. Természetesen a tagságodat bármikor könnyedén le is mondhatod, ekkor nem terheljük tovább a kártyádat. Bankkártya adataidat nem Mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat. A fizetésért az OTP Simple rendszere felel.

A Tér közösség tudástárának az anyagai 100%-ban digitálisak. Klubtagságod igénylése után megkapod a hozzáférési adataidat, mellyel egy online felületen tudsz belépni fiókodba. Ebben a fiókban fogod látni az aktuális, és korábbi előadások anyagait.

Igen. A fiókodban bármikor átválthatsz éves előfizetésre, az akkori kedvezményes, éves díjon. Ez a díj a jövőben is várhatóan 40%-kal kedvezőbb lesz a havidíjadnál.

A Tudástár tagságod díja fix, nincs semmi rejtett költség, hűségnyilatkozat, vagy bármi más. Ez egy nagyon egyszerű modell. Ha a későbbiekben a havidíj emelkedik, az aktív előfizetéssel rendelkezők megtarthatják az eredeti ár mellett a tagságukat, addig míg le nem mondják az előfizetésüket.

Ameddig tag vagy nálunk, az idő alatt folyamatosan, a felhasználói fiókodból fogod elérni az aktuális havi és a korábbi hónapok anyagait. Tehát a tagságod ideje alatt kapott anyagokat, folyamatosan, korlátozás nélkül el tudod érni, beleértve a korábbi hónapok anyagait is.

A Tudástár anyagai hang vagy videó vagy szöveges formátumban kerülnek feltöltésre. Szövegesen online a Klubbon belül olvashatod. Hang formában hangfájlként osztjuk meg, ami azonnal lejátszható a Klub belső oldalain.  A bónusz tréningek és a mesterkurzusok jellemzően videós formátumúak lesznek.

Minden befizetésről automatikusan kiállítódik egy számla, amit a regisztrációkor megadott e-mail címedre küdünk el. Minden hónapban a fizetésed fordulópontján automatikusan terhelésre kerül a kártyád, és levonásra kerül az adott hónap havidíja. Ha éves előfizetéssel rendelkezel, akkor évente egyszer küldünk számlát.

A Tudástár anyagait ‘Dr. Márkus Barbara állítja össze. Az elmúlt 25 év során hatalmas anyag gyűlt össze Barbiban, hiszen folyamatosan szereti fejleszteni önmagát, mind érdeklődésből és mind a betegségeiből adódóan, ezért idejét látta, hogy ezt a tudást átadja az embereknek. Sokan  régóta szerettek volna egy ilyen szolgáltatást.

Természetesen mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy elégedett legyél anyagainkkal, azonban ha mégis le szeretnéd mondani klubtagságod, az esetben bármikor kötetlenül megteheted. Ilyenkor a fiókodba belépve egyszerűen, egy gombnyomással le tudod mondani a Klubtagságot, mely azonnal megszünteti az előfizetésed és addig éred el az anyagokat, amíg az utolsó befizetésed tart, tehát befizetéstől számított egy hónap vagy egy év!

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt