Teremtsd meg az egészség aranykorát!

Testi-lelki változások hetek alatt

Az ingyenes 5 napos minikurzusunkkal felfedezheted, hogy a tested és a pszichéd milyen csodákra képes.
Érd el 10x gyorsabban az egészséget és a harmóniát a saját erődből.

Rajtad múlik, milyen életet élsz

Olyat, amiben a betegségek megszokott társak, ahol nem igazán szeretsz a tükörbe nézni, és az alacsony energiaszint és a rossz közérzet rányomja a bélyegét a kedvedre is. A hétköznapjaidban pedig feszült és szétszórt vagy.

vagy…

Olyat, ahol önmagad legjobb verziója vagy. Ahol minden nap energiával telve ébredsz és minden könnyen megy, mert egészséges vagy és megszabadultál a felesleges kilóktól. Boldog és nyugodt vagy. Egyszerűen jól érzed magad a bőrödben.

Testi és lelki egészség, hosszú, boldog élet, drasztikus változtatások nélkül

Egy kiegyensúlyozott életet kialakítani könnyebb, mint gondolnád. Ebben az ingyenes tananyagban megmutatom, hogyan tudod ezt elérni, úgy, hogy közben éled a saját életed.

Az egészség visszaállítása,
kevesebb betegség
Ha gyakran vagy beteg, vagy valamilyen elhúzódó betegséged, itt megtalálod a kiutat belőlük és egészségesebb életet építhetsz.

Elégedett
kiegyensúlyozottság

Ha egyensúlyba kerülsz, eltűnhetnek a plusz kilók, szebb lehet a bőröd, harmóniába kerülhet a hormonháztartásod, jó lehet a közérzeted és ezáltal nő az önbizalmad, jobban érzed magad a bőrödben.

Több energia,
jobb hangulat

Érzed majd, ahogy a tested és a lelked összhangba kerül, tele lehetsz energiával, amitől a hétköznapi kihívások gyerekjátéknak tűnnek majd.

A legátfogóbb egészséggel foglalkozó tudás, minden korosztálynak

Most ingyenesen elérhető a 4 részből álló Teremtsd meg az egészséged aranykorát videó sorozat, praktikus tanácsokkal, gyakorlati tippekkel. Ebben a sok tévhittel és riogatással zsúfolt világban, valóban működő eszközöket és lehetőségeket mutatok Neked.

A programban a testi és lelki egészséget vizsgáljuk, így lesz teljes körű és könnyen használható a tudás, amit kapsz.

Milyen témákat érintünk?

 • Testi-lelki méregtelenítés – hogyan tedd a testedben és hogyan a pszichédben. A máj szerepe a folyamatban..
 • Hogyan válogasd meg a táplálékod. Mit igen, és mit ne! Hogyan lehet megszabadulni a vegyszerektől?
 • Hogyan mentesítheted a szervezeted a stressz káros hatásaitól és védd meg a betegségektől. Miként hatnak az érzelmek a testre. Egyszerű módszer a pihentető alvásért.
 • Előzd meg a betegséget! Tippeket kapsz, hogyan diagnosztizálj arcról és hangból. Megállapíthatod a saját, vagy családtagod hiányállapotait.

AJÁNDÉK

Exkluzív Webinár

A 4 részes videósorozat mellé, ha most jelentkezel, INGYENESEN részt vehetsz élő webináromon, ahol rengeteg hasznos témát érintünk majd:

 • Mi az az agy-bél tengely
 • Hogyan hat a pszichéd az emésztésedre
 • Azonnal ható gyakorlati technikát tanítok az idegrendszer frissítésére és az agy-bél tengely regenerálására
 • És a mini kurzus sorozatban szereplő témák még mélyebben kifejtve

Ez nem egy csodapirula, hanem cselekvési terv

Viszont olyan könnyen érthető tudást kapsz, amit minden eddiginél könnyebben fogsz beépíteni a hétköznapjaidba. Idegen orvosi kifejezésektől és túlbonyolított szaktudástól mentes.

A program neked szól, ha

Ez a kurzus nem neked szól, ha

Próbáltad már, de nem sikerült? Mutatom, hogy most mitől fog!

A legtöbb életmódváltó, vagy egészséggel foglalkozó programmal 2 probléma van: 1. az egészségnek csak egy kicsi részét vizsgálja és nem foglalkozik a többi résszel. 2. szembe megy az emberi természettel, ezzel pedig fenntarthatatlan, ezzel pedig sikertelen tanácsokat adnak. 


Ezért más ez a program:

 1. Az egészség témáját 360°-ban körbejárjuk és a testi és lelki egészséget egy egységként kezeljük. 

  2. Csak gyakorlatias, könnyen megvalósítható módszereket mutatunk, amit egyszerűen be tudsz építeni a hétköznapjaidba.

Van napi 10-15 perced, hogy tovább élhess?

Csupán ennyit kérek tőled. Nézd meg ezeket a rövid videókat és tedd meg azokat a kis lépéseket, amiket javaslok. Hidd el, hogy semmi extrém, óriási áldozatot igénylő dolog nem lesz benne. Csak olyan logikus, könnyen beépíthető tanácsokat kapsz, amiket már holnaptól el tudsz kezdeni alkalmazni és hosszú távon éveket adhatnak az életedhez.

GARANCIA
Nulla kockázat, maximális eredmény

A tudás, amit kapsz, több 10.000 Ft értékű. 30 évnyi kutatás és tapasztalat alapján állítottam össze neked, hogy a legnagyobb változást érhesd el vele. Viszont azt szeretném, hogy a lehető legtöbb emberhez eljusson. Így a videókurzus és a webinár részvétel 100%-ban ingyenes. Nincsenek rejtett költségek, így bármilyen kockázat nélkül kipróbálhatod.

Ki vagyok és miért hihetsz nekem?

‘Dr. Márkus Barbara vagyok, léleképítő, spirituális vezető.

“Dr Márkus Barbara vagyok, 30 éve foglalkozom azzal, hogy megértsem az ember testi-pszichikai egyensúlyának a titkát. Rengeteg betegségből épültem fel jómagam is és a rendelőben számos beteg egészség útjának lehettem tanácsadója és megtapasztalója is egyben. 15 éve oktatom is ezeket az ismereteket, hogy átadahassam a tudást minél több embernek.

Többek között felismertem, hogy az emberi lénynek vannak olyan csodás, rejtett képességei, amelyekkel képes meggyógyítani önmagát testileg, lelkileg egyaránt. Ha ezeket a lehetőségeket megismerjük és beépítjük az életünkbe, az utóhatás az egyensúly, az egészség, a jó hangulat és a harmónia.

A saját bőrömön tapasztaltam meg mindent, amit tanítok

A személyes életem a példa arra, hogyan lehet hitelesen felgyógyulni, kihasználva a test öngyógyító képességét és a saját elménk erejét. Akik pedig a rendelőnkben találták meg az áhított egészséget, hálásak önmaguknak, hogy általunk is a kezükbe vehették az irányítást a testi-lelki egészségük felett és megkönnyebbülten, boldogan élhetik az életüket. 

Itt az idő, hogy ha szeretnéd, most Veled is megosszam ezt a csodát.

VISSZAJELZÉSEK

Ismerd meg azok történetét, akik már az egészség útján járnak

Nagyon hálás vagyok, megértettem, az elmém szerepét a lélekfejlődésemben és természetesen akkor találkoztam mindezzel, amikor a legnagyobb szükségem volt rá. Megfogadtam, hogy soha többet nem engedem meg az egomnak, hogy meghackelje a lélek munkáját és nem fogok többet szenvedni, hanem könnyedén haladok utamon 🙂  Mióta Téged hallgatlak, megváltozott a fényem, mások is észrevették. 🙂

Fülöp Robi

Azt gondolom, hogy életem egyik legjobb döntése volt, hogy elkezdtem tőled tanulni. Más szóhasználathoz vagyok szokva, de a tiéd ettől eltérő, nem spiri-közhelyszótár-szerű, miközben süt belőled a nagyon mély, precíz lényeglátás. Leginkább egy szó jut eszembe a stílusodról, hogy az emberi.

Buruzs Tamás

Nagyon köszönöm és hálás vagyok mindazért, amit eddig kaptam tőled. Azelőtt is foglalkoztattak ezek a dolgok, mert olvastam, előadásokat hallgattam, mégis valahogyan így még senki nem tudta átadni a lényeget.

Varga Marianna

Az ajánlat csak LIMITÁLT IDEIG érhető el!

A legjobb időpont egészségesebben élni MOST VAN! A kurzus jelentkezést hamarosan le fogjuk zárni és a lehetőség az életre, amire olyan régóta vágysz, ismét távolabb kerül tőled.

nap
óra
perc
másodperc

Csatlakozz a programhoz és élj boldogabb, egészségesebb és hosszabb életet!

Add meg a neved és e-mail címed és azonnal eléred az első videót. Ezután további 3 napon át folyamatosan küldöm neked Az Egészség Program további videóit, hogy kényelmesen fel tudd őket dolgozni.

Mit mindent kapsz, ha kéred az anyagot?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt