Örülök a feliratkozásodnak. 2024.01.10-én reggel küldjük a linket, amivel el tudod indítani a Jövőteremtő Programot. Addig nézd meg az alábbi Kvantum Fejlesztő csomagom, amit szintén el fogsz érni a Jövőteremtő Programban!!

A legjobb alkalom a változtatásra:
a MOST.

Mert minden olyan perc, amikor NEM úgy élsz, ahogyan szeretnél, elvesztegetett idő.

Érd el a kvantum teremtés lehetőségét is

anélkül, hogy több könyvet el kellene olvasnod!

Te saját magad uralhatod az életed és a figyelmed energiája által szinte bármit létrehozhatsz benne.

A véleményt adók döntő többsége vagy egészségi állapot változásról* vagy pénzügyi fejlődésről vagy a lényeg azonnali megértéséről beszél, amit 10-20 éve a könyvekből sem értett meg, mert nem ment át!
De most végre sikerült!

A KVANTUM TUDÁS ABLAK AZ UNIVERZUMRA ÉS MEGOLDÁS A VÁGYAID ELÉRÉSÉHEZ

‘Dr Márkus Barbara

Léleképítő, aki megtanít a Kvantum gondolkodásra

 • Ne pazarold el az idődet az alacsony frekvenciákban való tengődéssel.
 • Ne az anyag szintjén rezegj, hanem lépj át a tudatos fejlődés birodalmába.
 • Ne engedd lehangolni magad a gondolataiddal és a külső behatásokkal.
 • Ne röpködjön körülötted ezer meg ezer gondolat, hanem fókuszáltan teremtsd az életed egy boldogabb élet irányába!

Válaszd az online kvantum fejlesztő programom, amellyel azonnal elindulhatsz a mélyebb titkok felé a kvantum világban. Ezáltal kinyílik a világ előtted, akár csak egy szép virág és látni fogod a megannyi lehetőséget a kvantumtérben. 

Miért lehet jó neked ez a kvantum fejlesztő csomag?

…ÉS AZ ERŐ, AMI MÖGÖTTE VAN: 

év gyakorlati tudás
0 +
tanítvány
0 +
már használják a kvantum csomagot
0 -an

Fejleszd a teremtő képességed, a rendező és a film is TE magad vagy! 

Nem számít, hogy milyen szinten vagy az életedben, mert a programom egy mankót ad a kezedbe, amivel segítheted saját fejlődésed és megfelelő irányba rakhatod az életed. 

Legyél kiváló családapa vagy szülő, egy alkalmazott vagy sikeres vállalkozó, vagy ha kudarcot vallottál az élet más területén, mindegy.  

Az életed csak te saját magad élheted meg és TE teheted a megfelelő irányba.

Tapasztald meg könnyedén a kvantumugrásokat. 

Ezeket az anyagokat jelenleg 45.000 Forintért adom azoknak, akik eljönnek egy 1 napos előadásomra, viszont szeretném neked egy sokkal kedvezőbb áron odaadni, hogy azonnal hozzáférhess.

 Bízz magadban, hogy jó úton jársz, hiszen nem véletlenül jutottál erre az oldalra. Ha úgy gondolnád, hogy zsákba macskát árulok, nézd meg a véleményeket rólam és arról, hogy mit adhatok neked, majd átértékelheted a félelmeidet.

Magyarországon ezeken a helyeken irányítják az életüket a Kvantum Fejlesztő csomaggal!

Kvantum Fejlesztő csomagot használók

Kezdj el másképp gondolkozni és szárnyalj a kvantummal!

De még is mit fogsz kapni a kvantum fejlesztő csomagban?

  • 1. Bizonyíték a párhuzamos dimenziókra, avagy hogyan használhatod a párhuzamos síkokat a bőség, a boldogság megteremtésére – videó
  • 2. Hozd létre a saját, nehézségek nélküli, tökéletesebb alteregód! – Önjavító kvantumtechnika – videó
  • 3. 21 napos öngyógyító meditáció, kvantum gondolkodással – videó
  • 4. Lélekhangoló meditáció a lélek harmóniájáért – videó

Ezek az anyagok NEKED NEM kerülnek 45.000 Forintba. Sőt, várnod sem kell az 1 napos workshopra! Azonnal hozzáférhetsz és 5 percen belül kezdheted a változást! Ez szerintem megér néhány 1000 Ft-ot, nem igaz?

A Fejlődni Vágyók Véleményei
a leginspirálóbb 12 visszajelzés a kvantum csomagot választóktól...

Hogy elégedett legyél, szeretnék neked adni még egy BÓNUSZ anyagot is.

A Tudástáramban csak ezt az anyagot 6350 forintért érnéd el max 1 hónapig! DE most ajándékba adom neked, hogy egy jelentős előrelépést tehess a kvantumvilág felé! MINDIG VISSZANÉZHETED, NEM IDŐKORLÁTOS! 

A Bónusz videó anyagom címe: 

A tudat áramlása a kvantumban, amelyben az alábbiakat mind megkaphatod tőlem:

 Megmutatom, hogy kapcsolhatod ki a racionális elmét, amely a figyelmedet az anyagba köti és beindítja a stresszhormonokat a szervezetedben.
Racionális elme kikapcsolása 100%
Elmagyarázom egy kísérleten keresztül, hogy miként kapcsolhatod be a teremtő elmédet!
Teremtő elme bekapcsolása 100%
Aktivizálhatod az agyadban azokat a területeket, amelyeket nem használunk az anyagelvű gondolkodás során, viszont szükségesek a különleges teremtő tevékenységekhez.
Aktivizálás, szintentartás 100%

Ezt a sok anyagot megkapod tőlem 45.000 forint helyett csupán 7990 Ft-ért, ami azt jelenti, hogy megfizethetőbb áron pillanatok alatt hozzájuthatsz a kvantumtudás egy szeletéhez.

DE szeretnék neked adni még egy MÁSODIK BÓNUSZ anyagot is, aminek az értéke több, mint 10.000 forint lenne. Ennek a címe Krisztus és a Kvantum! MINDIG VISSZANÉZHETED, NEM IDŐKORLÁTOS! 

Sok tanító interpretálta már a történelem során az Isteni út mérföldköveit, melyek segítik az útkeresőket és az úton járókat megtalálni a helyes ösvényt. Mivel a vallás beágyazta Jézus tanításait, az emberek nem érzékelik a Krisztusi út példát, mellyel Jézus megmutatta nekünk, hogyan kell csinálni. Ebben a mesterkurzusban eléd tárom a Krisztusi igazságot, mely már a kezdetektől fogva mutatta a kvantum gondolkodáshoz vezető tanításokat!

Az alábbi űrlap segítségével rendelheted meg a Kvantum Fejlesztő Csomagot.
 További kérdéseid lennének? Görgess az oldal aljára és választ találhatsz a felmerülő kérdéseidre, majd ragadd meg ezt a lehetőséget a te érdekedben.

Gyakran ismételt kérdések. Ha elakadtál írj nekünk e-mailt a szakralisterkozosseg@gmail.com-ra!

Átutalással sajnos nem tudsz fizetni. Az OTP vásárlási felületén csak a bankkártyás fizetés lehetséges.

A bankkártyás fizetés az egyik legbiztonságosabb fizetési lehetőség. Ezért választottuk a legismertebb magyar bank(OTP) szolgáltatását az OTP simple pay fizetési lehetőséget az oldalunkra. Manapság már minden bankszámlához jár bankkártya, amivel kényelmesen, pár adat biztonságos megadása után lehetőség nyílik a termék kifizetésére.

Semmilyen rejtett költséggel nem találkozhatsz nálunk, hiszen a bizalmadat akarjuk elérni és nem a nyerészkedés a cél! A cél az, hogy neked jobb legyen.

A Kvantum Fejlesztő csomag anyagai hang és videó formátumban kerülnek kiküldésre a vásárlás után. E-mailben kapod meg az anyagokat a vásárláskor megadott e-mail címedre.
A csomag teljes időtartama több, mint 2,5 óra tömény tudásanyag a kvantum fejlesztésről, ami a te fejlődésedet szolgálja.

Minden befizetésről automatikusan kiállítódik egy számla, amit a vásárláskor megadott e-mail címedre küldünk el.

A Kvantum Fejlesztő Csomagot ‘Dr. Márkus Barbara állította össze. Az elmúlt 35 év során hatalmas anyag gyűlt össze Barbiban, hiszen folyamatosan szereti fejleszteni önmagát, mind érdeklődésből és mind a betegségeiből adódóan, ezért idejét látta, hogy ezt a tudást is átadja az embereknek.
Tanított a Nemzetközi és Magyarországi Metafizikai Tudományos Kutató Intézetben, valamint felkérték a szombathelyi ELTE oktatói státuszába, ahol komplementer medicinát tanított.
Időközben megnyitotta saját rendelőjét, ahol a mai napig lélekterápiával és természetes gyógymódokkal segít a hozzá fordulóknak. Több hónapot töltött Indiában Sri Sathya Sai Baba (Isteni avatár) Ashramjában. Egyre több tapasztalatot szerezve kialakította saját öngyógyító módszereit, melyek eredménnyel működnek, mint a lelki, mint a fizikai betegségek területén. 

Copyright 2023 | Márkus Barbara | *FONTOS: A weboldalon látott eredmények nem átlagosak. A legtöbb ember soha nem éri el a kitűzött céljait, a megfelelő tudás, motiváció és kitartás hiánya miatt. Az elhangzott és látott eredmények, azoknak a sikeres tanulóké / klienseké, akik Önmagukba fektettek elegendő munkát a fejlődésükért. Semmi nem garantálja a sikeredet, ha nem kezdesz el dolgozni érte. Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Meta Platforms, Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. A FACEBOOK a Meta Platforms, Inc. bejegyzett márkaneve.

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt